Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά και τον Alpha;
Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες μέρες όσον αφορά τον Νίκο Μουτσινά και το συμβόλαιο του με τον Alpha. Το κανάλι της Κάντζας θέλει να συνεχίσει την συνεργασία του με τον παρουσιαστή καθώς οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι ευχαριστημένοι μαζί του. Ο παρουσιαστής από πέρυσι ήθελε να παρουσιάσει κάτι δικό του και στα σχέδια ήταν, η εκπομπή ''αδύναμος κρίκος'' όμως η εκπομπή μπήκε στον πάγο όπως και τα σχέδια του παρουσιαστή. Oι λόγοι οικονομικοί. Oι δύο πλευρές ψάχνουν τώρα να βρουν την χρυσή τομή ώστε να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι.Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής δεν επιθυμεί να είναι στην παρέα του "Δέστε τους" την επόμενη σεζόν καθώς πιστεύει πως αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες θα παρθούν οι αποφάσεις. Ο παρουσιαστής φαίνεται να είναι διατεθειμένος να ψάξει και αλλού τηλεοπτική στέγη αν δεν βρουν την χρυσή τομή με το κανάλι εκτός και αν την τελευταία στιγμή βάλει νερό στο κρασί του. Η εκπομπή "Δέστε τους" όπως όλα δείχνουν έχει πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου.ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά και τον Alpha;

Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες μέρες όσον αφορά τον Νίκο Μουτσινά και το συμβόλαιο του με τον Alpha. Το κανάλι της Κάντζας θέλει να συνεχίσει την συνεργασία του με τον παρουσιαστή καθώς οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι ευχαριστημένοι μαζί του. Ο παρουσιαστής από πέρυσι ήθελε να παρουσιάσει κάτι δικό του και στα σχέδια ήταν, η εκπομπή "αδύναμος κρίκος" όμως η εκπομπή μπήκε στον πάγο όπως και τα σχέδια του παρουσιαστή. Oι λόγοι οικονομικοί. Oι δύο πλευρές ψάχνουν τώρα να βρουν την χρυσή τομή ώστε να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής δεν επιθυμεί να είναι στην παρέα του "Δέστε τους" την επόμενη σεζόν καθώς πιστεύει πως αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες θα παρθούν οι αποφάσεις. Ο παρουσιαστής φαίνεται να είναι διατεθειμένος να ψάξει και αλλού τηλεοπτική στέγη αν δεν βρουν την χρυσή τομή με το κανάλι εκτός και αν την τελευταία στιγμή βάλει νερό στο κρασί του. Η εκπομπή "Δέστε τους" όπως όλα δείχνουν έχει πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X