Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Φωτιές καίνε στην Πάρο και στην Κυπαρισσία
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης ξέσπασε φωτιά σε αγροτική έκταση στο νησί της Πάρου. Η φωτιά επεκτάθηκε καθώς στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι. Η πυροσβεστική δύναμη του νησιού επιχειρεί στα δυο μέτωπα της πυρκαγιάς στην θέση Πούντα και στις θέσεις Κάμπος και Γλυσίδια, με 5 οχήματα και συνολικά 15 πυροσβέστες.Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο κυκλαδίτικο νησί καθώς και το σκοτάδι κάνουν δύσκολο το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς Η φωτιά καίει σε περιοχές με χαμηλή βλάστηση, και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να απειλήσει άμεσα κατοικίες καθώς και τουριστικές εγκαταστάσεις.Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην Κυπαρισσία, κοντά στην εθνική οδό που ενώνει την πόλη με τα Φιλιατρά. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν και σε αυτήν την περίπτωση δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων οι οποίες επιχειρούν με 12 πυροσβεστικά οχήματα, 46 πυροσβέστες και ένα πενταμελές πεζοπόρο τμήμα.

Φωτιές καίνε στην Πάρο και στην Κυπαρισσία

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης ξέσπασε φωτιά σε αγροτική έκταση στο νησί της Πάρου. Η φωτιά επεκτάθηκε καθώς στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι. Η πυροσβεστική δύναμη του νησιού επιχειρεί στα δυο μέτωπα της πυρκαγιάς στην θέση Πούντα και στις θέσεις Κάμπος και Γλυσίδια, με 5 οχήματα και συνολικά 15 πυροσβέστες.

Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο κυκλαδίτικο νησί καθώς και το σκοτάδι κάνουν δύσκολο το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς Η φωτιά καίει σε περιοχές με χαμηλή βλάστηση, και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να απειλήσει άμεσα κατοικίες καθώς και τουριστικές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην Κυπαρισσία, κοντά στην εθνική οδό που ενώνει την πόλη με τα Φιλιατρά. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν και σε αυτήν την περίπτωση δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων οι οποίες επιχειρούν με 12 πυροσβεστικά οχήματα, 46 πυροσβέστες και ένα πενταμελές πεζοπόρο τμήμα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X