Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τελευταία στροφή για τις πανελλήνιες
Ολοκληρώνεται σήμερα για την πλειοψηφία των υποψήφιων των ημερήσιων λυκείων η αγωνία των πανελλήνιων εξετάσεων. Η θεωρητική κατεύθυνση διαγωνίζεται στα Λατινικά, η θετική στη Χημεία, ενώ οι υποψήφιοι της Τεχνολογικής στην Ηλεκτρολογία και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον. Την Παρασκευή, στις εξεταστικές αίθουσες θα επιστρέψουν οι υποψήφιοι που θα διαγωνιστούν στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, κοινό μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων, που έχει αυξημένο συντελεστή βαρύτητας για τις σχολές του 5ου επιστημονικού πεδίου των οικονομικών επιστημών. Θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα που είναι προγραμματισμένες στα μέσα Ιουνίου.

Τελευταία στροφή για τις πανελλήνιες

Ολοκληρώνεται σήμερα για την πλειοψηφία των υποψήφιων των ημερήσιων λυκείων η αγωνία των πανελλήνιων εξετάσεων. Η θεωρητική κατεύθυνση διαγωνίζεται στα Λατινικά, η θετική στη Χημεία, ενώ οι υποψήφιοι της Τεχνολογικής στην Ηλεκτρολογία και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Την Παρασκευή, στις εξεταστικές αίθουσες θα επιστρέψουν οι υποψήφιοι που θα διαγωνιστούν στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, κοινό μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων, που έχει αυξημένο συντελεστή βαρύτητας για τις σχολές του 5ου επιστημονικού πεδίου των οικονομικών επιστημών.

Θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα που είναι προγραμματισμένες στα μέσα Ιουνίου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X