Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ώρες αγωνίας για τη Βίκυ Σταμάτη
Δύσκολες ώρες περνά η Βίκυ Σταμάτη που είναι έτοιμη να δώσει μία από τις πιο σκληρές μάχες της ζωής της, αν τα αποτελέσματα της βιοψίας στην οποία υποβλήθηκε, επιβεβαιώσουν το "σενάριο" που φοβάται...Η σύζυγος του πρώην Υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας για ακόμη μία φορά από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας". Φανερά καταβεβλημένη και συνοδευόμενη από αστυνομικούς, πέρασε το κατώφλι του νοσηλευτικού ιδρύματος στις 11.30 το πρωί και αμέσως κατευθύνθηκε στα εξωτερικά ιατρεία όπου την περίμεναν οι γιατροί.Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso η Βίκυ Σταμάτη υποβλήθηκε σε παρακέντηση στο στήθος. Οι γιατροί πήραν υγρό από την περιοχή, όπου φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, και εν συνεχεία το έστειλαν για εργαστηριακές εξετάσεις.Τα αποτελέσματα της βιοψίας αναμένονται μέσα σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας και θα καταδείξουν το μέγεθος του προβλήματος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η τρίτη φορά που η Βίκυ Σταμάτη μεταφέρεται από το σωφρονιστικό κατάστημα σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να εξεταστεί στο στήθος.ΠΗΓΗ: Espresso

Ώρες αγωνίας για τη Βίκυ Σταμάτη

Δύσκολες ώρες περνά η Βίκυ Σταμάτη που είναι έτοιμη να δώσει μία από τις πιο σκληρές μάχες της ζωής της, αν τα αποτελέσματα της βιοψίας στην οποία υποβλήθηκε, επιβεβαιώσουν το "σενάριο" που φοβάται…

Η σύζυγος του πρώην Υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας για ακόμη μία φορά από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας". Φανερά καταβεβλημένη και συνοδευόμενη από αστυνομικούς, πέρασε το κατώφλι του νοσηλευτικού ιδρύματος στις 11.30 το πρωί και αμέσως κατευθύνθηκε στα εξωτερικά ιατρεία όπου την περίμεναν οι γιατροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει η εφημερίδα “Espresso” η Βίκυ Σταμάτη υποβλήθηκε σε παρακέντηση στο στήθος. Οι γιατροί πήραν υγρό από την περιοχή, όπου φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, και εν συνεχεία το έστειλαν για εργαστηριακές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα της βιοψίας αναμένονται μέσα σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας και θα καταδείξουν το μέγεθος του προβλήματος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η τρίτη φορά που η Βίκυ Σταμάτη μεταφέρεται από το σωφρονιστικό κατάστημα σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να εξεταστεί στο στήθος.

ΠΗΓΗ: Espresso

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X