Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / ΕΤΕπ: Δάνειο μέχρι 100 εκατ. ευρώ προς τη Λευκωσία
Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει αύριο στη Λευκωσία ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Βέρνερ Χόιερ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Χόιερ θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο Αναστασιάδη και θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, με τον οποίο θα υπογράψει συμφωνία δανείου ύψους μέχρι 100 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων, τα οποία συγχρηματοδοτούνται από το Ταμείο Συνοχής και τα Διαρθρωτικά Ταμεία. Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Χόιερ θα έχει επίσης συναντήσεις με τον υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και άλλους αξιωματούχους.

ΕΤΕπ: Δάνειο μέχρι 100 εκατ. ευρώ προς τη Λευκωσία

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει αύριο στη Λευκωσία ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Βέρνερ Χόιερ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Χόιερ θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο Αναστασιάδη και θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, με τον οποίο θα υπογράψει συμφωνία δανείου ύψους μέχρι 100 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων, τα οποία συγχρηματοδοτούνται από το Ταμείο Συνοχής και τα Διαρθρωτικά Ταμεία.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Χόιερ θα έχει επίσης συναντήσεις με τον υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και άλλους αξιωματούχους.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X