Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εντάσεων συνέχεια στην Προανακριτική
Συνεχίζονται οι εντάσεις στην προκαταρκτική επιτροπή που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, με εξεταζόμενο σήμερα μάρτυρα τον πρώην υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη. Πριν από λίγο, το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο, με τις φωνές της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Παναγιώτη Ρήγα να ακούγονται μέχρι έξω. Βγαίνοντας και οι δύο για λίγο έξω, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για "φτηνά κόλπα", κατηγορώντας τον κ. Ρήγα πως κάθε φορά που εξετάζεται μάρτυρας από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, δημιουργεί τεχνητή ένταση για να κερδίσει χρόνο...

Εντάσεων συνέχεια στην Προανακριτική

Συνεχίζονται οι εντάσεις στην προκαταρκτική επιτροπή που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, με εξεταζόμενο σήμερα μάρτυρα τον πρώην υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη.

Πριν από λίγο, το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο, με τις φωνές της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Παναγιώτη Ρήγα να ακούγονται μέχρι έξω.

Βγαίνοντας και οι δύο για λίγο έξω, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «φτηνά κόλπα», κατηγορώντας τον κ. Ρήγα πως κάθε φορά που εξετάζεται μάρτυρας από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, δημιουργεί τεχνητή ένταση για να κερδίσει χρόνο…

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X