Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο "Ray Charles" βασιλιάς του ίντερνετ
Γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου, το μοναδικό... αγοράκι ανάμεσα στις τέσσερις αδερφές του. Κι αν φαινόταν ήρεμος και πράος, ο κτηνίατρος ανακάλυψε ποιο ήταν το πρόβλημα. Το κουταβάκι golden retriever γεννήθηκε τυφλό γι' αυτό κι ονομάστηκε Ray Charles. Μέχρι σήμερα όμως έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του και επιβιώνει όπως ακριβώς ένα σκυλάκι που έχει όλες τις αισθήσεις του. Η σελίδα του στο facebook έχει περισσότερους από 6.500 οπαδούς, ενώ το προφίλ του στο Βuzzfeed έχει περισσότερες από 220.000 επισκέψεις.

Ο "Ray Charles" βασιλιάς του ίντερνετ

Γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου, το μοναδικό… αγοράκι ανάμεσα στις τέσσερις αδερφές του. Κι αν φαινόταν ήρεμος και πράος, ο κτηνίατρος ανακάλυψε ποιο ήταν το πρόβλημα. Το κουταβάκι golden retriever γεννήθηκε τυφλό γι’ αυτό κι ονομάστηκε Ray Charles. Μέχρι σήμερα όμως έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του και επιβιώνει όπως ακριβώς ένα σκυλάκι που έχει όλες τις αισθήσεις του. Η σελίδα του στο facebook έχει περισσότερους από 6.500 οπαδούς, ενώ το προφίλ του στο Βuzzfeed έχει περισσότερες από 220.000 επισκέψεις.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X