Αρχική / More / Δώρα / Κερδίστε ένα σετ περιποίησης από την Coverderm αξίας 53 ευρώ!
Κερδίστε ένα σετ περιποίησης από την Coverderm αξίας 53 ευρώ! thumbnail

Κερδίστε ένα σετ περιποίησης από την Coverderm αξίας 53 ευρώ!

To boro.gr σε συνεργασία με την Coverderm θα δώσουν τη δυνατότητα σε 5 τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν ένα μοναδικό πακέτο περιποίησης συνολικής αξίας 53 ευρώ.


Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό ακολουθείστε το παρακάτω link. Στο μήνυμά σας πρέπει να περιλαμβάνονται απαραιτήτως τα εξής στοιχεία: “Coverderm” καθώς και Ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και διεύθυνση


Το πακέτο θα περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:


1 Coverderm Complete Care CC Cream for face       (κρέμα CC προσώπου)


1 Coverderm Complete Care CC Cream for eyes      (κρέμα CC ματιών)


 


Θέλετε μια ξεκούραστη όψη, ακόμα και μετά από μια κουραστική ημέρα; Δεν έχετε όρεξη να βάλετε make-up και θέλετε κάτι πιο ανάλαφρο στο δέρμα σας; Θέλετε μία “all-in-one” θαυματουργή κρέμα που θα σας προσφέρει περιποίηση για όλες τις βασικές ανάγκες της επιδερμίδας σας; H Coverderm σάς έχει την απάντηση, φέρνοντας μια επανάσταση στο χώρο της ομορφιάς, με τις κρέμες Complete Care CC Cream.Η σειρά αποτελείται από 1 κρέμα προσώπου (Complete Care CC Cream for face) και 1 κρέμα ματιών (Complete Care CC Cream for eyes). Είναι υπερενισχυμένες με 12 δράσεις, συνδυάζοντας ένα πολύτιμο σύμπλεγμα συστατικών προηγμένης τεχνολογίας με μιας ανάλαφρης υφής κρέμα με χρώμα προσφέροντάς σας ιδιαίτερη λάμψη.


Είναι κλινικά ελεγμένες και χαρίζουν στο πρόσωπο ένα oil-free μακράς διάρκειας χρωματικό αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος, υποαλλεργικές και διαθέτουν SPF 25 και 15 (face και eyes αντίστοιχα). Είναι αδιάβροχες και διατίθεται σε δυο αποχρώσεις: soft brown και light beige.


Κερδίστε λοιπόν τις κρέμες των ονείρων σας που συνδυάζουν περιποίηση, λάμψη αλλά συγχρόνως φοριούνται και σαν make up!


 


 Όροι συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr


1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας ιστοσελίδας www.boro.gr, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού. Oι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα δικό τους τηλέφωνο επικοινωνίας


2. Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμών: Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται από την διοργανώτρια ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την ελεύθερη κρίση της.


3. Δώρα – Έπαθλα: Το έπαθλο κάθε διαγωνισμού ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Το είδος κάθε επάθλου είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Διευκρινίζεται ότι το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.


4. Στοιχεία συμμετεχόντων – Προσωπικά δεδομένα:


4.1 Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητώνενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στην ιστοσελίδα της. Για την απόδειξη της διαφάνειας των διαγωνισμών, οι νικητές οφείλουν να αποστείλουν προσωπική τους φωτογραφία στο boro.gr.


4.2. Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να λάβει περιορισμένης έκτασης συνέντευξη από τους νικητές, την οποία δικαιούται να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της.


4.3. Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.


5. Παραλαβή δώρων – επάθλων: Οι νικητές λαμβάνουν τα δώρα τους είτε με άμεση παραλαβή από τα γραφεία της διοργανώτριας είτε με αποστολή τους με courier ή ταχυδρομείου. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.


Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνείται να παραλάβει το έπαθλό του με έναν από τους ως άνω αναφερόμενους τρόπους, χάνει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου και η συμμετοχή του στο διαγωνισμό ακυρώνεται.


6. Όροι συμμετοχής:


6.1 Η συμμετοχή στον εκάστοτε διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των παρόντων όρων.


6.2 Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλει τους όρους διενέργειας των Διαγωνισμών, να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειάς του εκάστοτε διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.


 
 


 


 


 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X