Απίστευτη τράμπα φαίνεται να είναι στα σκαριά σε ότι αφορά τα προπονητικά κέντρα που θα χρησιμοποιούν οι ομάδες της Σουπερλίγκας. Η μετακίνηση του Παναθηναϊκού στο Απήλιον μετά τη διαφωνία στο οικονομικό με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, φέρνει στις ιστορικές εγκαταστάσεις των πράσινων την ΑΕΚ. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά πιθανό σενάριο, καθώς υπάρχουν εξαιρετικές διαπροσωπικές σχέσεις που μπορεί να βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Την ίδια στιγμή κενές μένουν οι εγκαταστάσεις στα Σπάτα για τη χρήση των οποίων φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Πανιώνιος. Το ντόμινο στα προπονητικά κέντρα είναι εντυπωσιακό και πολύ περισσότερο σε ότι αφορά την Παιανία, το ιστορικό κάστρο του Παναθηναϊκού που δεν αποκλείεται να «ντυθεί» στα κιτρινόμαυρα.

Τούμπα όλα !!!

Απίστευτη τράμπα φαίνεται να είναι στα σκαριά σε ότι αφορά τα προπονητικά κέντρα που θα χρησιμοποιούν οι ομάδες της Σουπερλίγκας.

Η μετακίνηση του Παναθηναϊκού στο Απήλιον μετά τη διαφωνία στο οικονομικό με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, φέρνει στις ιστορικές εγκαταστάσεις των πράσινων την ΑΕΚ. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά πιθανό σενάριο, καθώς υπάρχουν εξαιρετικές διαπροσωπικές σχέσεις που μπορεί να βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση.

Την ίδια στιγμή κενές μένουν οι εγκαταστάσεις στα Σπάτα για τη χρήση των οποίων φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Πανιώνιος.

Το ντόμινο στα προπονητικά κέντρα είναι εντυπωσιακό και πολύ περισσότερο σε ότι αφορά την Παιανία, το ιστορικό κάστρο του Παναθηναϊκού που δεν αποκλείεται να «ντυθεί» στα κιτρινόμαυρα.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X