Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Οι 3 κατηγορίες ανθρώπων που βλέπουν πορνό: Θα εκπλαγείτε!
Οι 3 κατηγορίες ανθρώπων που βλέπουν πορνό: Θα εκπλαγείτε! thumbnail

Οι 3 κατηγορίες ανθρώπων που βλέπουν πορνό: Θα εκπλαγείτε!

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα από τον Καναδά οι άνθρωποι που βλέπουν πορνό μπορούν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες. Οι επιστήμονες διεξήγαγαν ένα πείραμα σε 830 άτομα ( 72% γυναίκες, 81,8% ετεροφυλόφιλοι, το 5,8% είναι ομοφυλόφιλοι και 11,6% ετεροφυλόφιλοι) από τα οποία ζήτησαν να δώσουν απαντήσεις σχετικά με τη πορνογραφία που παρακολουθούσαν στο διαδίκτυο, τη σεξουαλική τους υγεία και τις ερωτικές σχέσεις τους.
Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως κάποιος μπορεί να βλέπει πορνό για ψυχαγωγικούς λόγους όταν νιώθει ψυχολογικό- συναισθηματικό στρες ή από ψυχαναγκασμό. Υγιής συπεριφορά είναι το να βλέπεις πορνό για ψυχαγωγικούς λόγους, επισημαίνουν οι ειδικοί. Μάλιστα έβγαλαν και ειδικά τεστ με τα οποία μπορούν να εντοπίσουν σε ποια κατηγορία ανήκει κάποιος θεατής.
Μερικά ακόμα πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα της έρευνας
24 λεπτά τη βδομάδα βλέπουν πορνό όσοι το χρησιμοποιούν για ψυχαγωγικούς λόγους. Πολλές γυναίκες σε μόνιμη σχέση ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Η σεξουαλική τους ζωή είναι κατά βάση ικανοποιητική.
Τα άτομα με ψυχολογικό στρες βλέπουν λιγότερο πορνό 17 λεπτά την εβδομάδα. Μετά τη θέαση, νιώθουν πολύ συχνά ντροπή και έντονη ενόχληση.
Ψυχαναγκαστικά πορνό βλέπουν συνήθως άνδρες και αφιερώνουν 110 λεπτά τη βδομάδα στο ιντερνετικό πορνό. Πολύ συχνά η σεξουαλική ζωή είναι ανύπαρκτη σε αυτές τις περιπτώσεις.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X