Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η έξοδος της εγκυμονούσας Σισσύς Χρηστίδου
Με ένα κόκκινο φόρεμα που διέγραφε την φουσκωμένη κοιλίτσα της και αρκετά ευδιάθετη , η Σίσσυ Χρηστίδου συνόδευεσε τους δύο άντρες της ζωής της στον γάμο ενός φιλικού τους ζευγαριου . Η παρουσιάστρια, ο μικρός Φίλιππος Ραφαήλ και ο Θοδωρής Μαραντίνης σύμφωνα με το περιοδικό HELLO, ήταν καλεσμένοι στο γάμο του ενός από τα μέλη των Onirama. Το ζευγάρι και ο 4,5 ετών γιος τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τέτοιο χαρμόσυνο γεγονός, παρόλο που η Σίσσυ βρίσκεται σε εγκυμοσύνη.

Η έξοδος της εγκυμονούσας Σισσύς Χρηστίδου

Με ένα κόκκινο φόρεμα που διέγραφε την φουσκωμένη κοιλίτσα της και αρκετά ευδιάθετη , η Σίσσυ Χρηστίδου συνόδευεσε τους δύο άντρες της ζωής της στον γάμο ενός φιλικού τους ζευγαριου .

Η παρουσιάστρια, ο μικρός Φίλιππος Ραφαήλ και ο Θοδωρής Μαραντίνης σύμφωνα με το περιοδικό HELLO, ήταν καλεσμένοι στο γάμο του ενός από τα μέλη των Onirama.

Το ζευγάρι και ο 4,5 ετών γιος τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τέτοιο χαρμόσυνο γεγονός, παρόλο που η Σίσσυ βρίσκεται σε εγκυμοσύνη.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X