Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νεκρός ο υπαρχηγός των Ταλιμπάν στο Πακιστάν
Το πλήγμα που πραγματοποίησε ένα μη επανδρωμένο τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος των ΗΠΑ στην περιοχή του Βόρειου Ουαζιριστάν νωρίτερα σήμερα είχε αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο δεύτερος τη τάξει των Πακιστανών Ταλιμπάν, όπως δήλωσαν αξιωματικοί των πακιστανικών υπηρεσιών πληροφοριών. Ο Ουάλι Aλ Ρεχμάν σκοτώθηκε όταν πύραυλοι που εκτόξευσε το αμερικανικό αεροσκάφος έπληξαν ένα πλινθόκτιστο σπίτι κοντά στην πόλη Μιρανσάχ. Ο Ρεχμάν ήταν επιχειρησιακός διοικητής του Κινήματος των Ταλιμπάν στο Πακιστάν, ή Τεχρίκ ι Ταλιμπάν, στην περιοχή του Νότιου Ουαζιριστάν και εμφανιζόταν σε ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του αρχηγού της οργάνωσης Χακιμουλάχ Μεχσούντ. Πρόκειται "για ένα τεράστιο πλήγμα στους εξτρεμιστές και μια νίκη στον αγώνα εναντίον των ανταρτών

Νεκρός ο υπαρχηγός των Ταλιμπάν στο Πακιστάν

Το πλήγμα που πραγματοποίησε ένα μη επανδρωμένο τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος των ΗΠΑ στην περιοχή του Βόρειου Ουαζιριστάν νωρίτερα σήμερα είχε αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο δεύτερος τη τάξει των Πακιστανών Ταλιμπάν, όπως δήλωσαν αξιωματικοί των πακιστανικών υπηρεσιών πληροφοριών.

Ο Ουάλι Aλ Ρεχμάν σκοτώθηκε όταν πύραυλοι που εκτόξευσε το αμερικανικό αεροσκάφος έπληξαν ένα πλινθόκτιστο σπίτι κοντά στην πόλη Μιρανσάχ.

Ο Ρεχμάν ήταν επιχειρησιακός διοικητής του Κινήματος των Ταλιμπάν στο Πακιστάν, ή Τεχρίκ ι Ταλιμπάν, στην περιοχή του Νότιου Ουαζιριστάν και εμφανιζόταν σε ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του αρχηγού της οργάνωσης Χακιμουλάχ Μεχσούντ.

Πρόκειται «για ένα τεράστιο πλήγμα στους εξτρεμιστές και μια νίκη στον αγώνα εναντίον των ανταρτών

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X