Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέα στοιχεία στη δίκη του Άκη
Σε νέο λογαριασμό, που διατηρούσε ο Νίκος Ζήγρας και ο οποίος έγινε τώρα γνωστός, αναφέρθηκε στην κατάθεσή του, στη συνεχιζόμενη δίκη για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο μάρτυρας Παναγιώτης Βλάχος. Ο μάρτυρας, επικαλούμενος νέα στοιχεία από δικαστική συνδρομή, έκανε λόγο για λογαριασμό, που είχε ο Νίκος Ζήγρας, άλλοτε στενός συνεργάτης, αλλά και εξάδελφος του Α. Τσοχατζόπουλου, το 1997 στη Γαλλία, με ποσό 5,1 εκατομμύρια γαλλικά φράγκα, που είχαν εμβαστεί από γαλλική εταιρία. Την ύπαρξη του λογαριασμού έκανε γνωστή στην ανάκριση ο ίδιος ο Ν. Ζήγρας, όπως δήλωσε ο συνήγορός του, ενώ για το ποσό που περιείχε, είπε ότι το είχε λάβει για λογαριασμό του πρώην υπουργού, ο οποίος είχε αναλάβει το υπουργείο Άμυνας το 1996. Ο εν λόγω λογαριασμός δεν ερευνήθηκε περαιτέρω, γιατί αν συνδέεται με παράνομη πράξη αυτή έχει παραγραφεί λόγω παρέλευσης 15ετίας. Κατά τον μάρτυρα, περίπου 35 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα είναι συνολικά "ύποπτα

Νέα στοιχεία στη δίκη του Άκη

Σε νέο λογαριασμό, που διατηρούσε ο Νίκος Ζήγρας και ο οποίος έγινε τώρα γνωστός, αναφέρθηκε στην κατάθεσή του, στη συνεχιζόμενη δίκη για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο μάρτυρας Παναγιώτης Βλάχος.

Ο μάρτυρας, επικαλούμενος νέα στοιχεία από δικαστική συνδρομή, έκανε λόγο για λογαριασμό, που είχε ο Νίκος Ζήγρας, άλλοτε στενός συνεργάτης, αλλά και εξάδελφος του Α. Τσοχατζόπουλου, το 1997 στη Γαλλία, με ποσό 5,1 εκατομμύρια γαλλικά φράγκα, που είχαν εμβαστεί από γαλλική εταιρία.

Την ύπαρξη του λογαριασμού έκανε γνωστή στην ανάκριση ο ίδιος ο Ν. Ζήγρας, όπως δήλωσε ο συνήγορός του, ενώ για το ποσό που περιείχε, είπε ότι το είχε λάβει για λογαριασμό του πρώην υπουργού, ο οποίος είχε αναλάβει το υπουργείο Άμυνας το 1996.

Ο εν λόγω λογαριασμός δεν ερευνήθηκε περαιτέρω, γιατί αν συνδέεται με παράνομη πράξη αυτή έχει παραγραφεί λόγω παρέλευσης 15ετίας.

Κατά τον μάρτυρα, περίπου 35 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα είναι συνολικά «ύποπτα

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X