Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Ήρθε το νέο προφυλακτικό που καταγράφει τις σεξουαλικές επιδόσεις του άνδρα
Ήρθε το νέο προφυλακτικό που καταγράφει τις σεξουαλικές επιδόσεις του άνδρα thumbnail

Ήρθε το νέο προφυλακτικό που καταγράφει τις σεξουαλικές επιδόσεις του άνδρα

Πολλές είναι πια οι εφαρμογές που μετρούν την κάθε δραστηριότητά μας από το πόσα βήματα κάνουμε στο δρόμο όταν μετακινούμαστε μέχρι το πόση ώρα και πόσο καλά κοιμόμαστε. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ και κάποιοι σκέφτηκαν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία αυτή και στο… κρεβάτι!
Μια εταιρεία από το Ηνωμένο Βασίλειο σκέφτηκε να κάνει αυτή τη σκέψη πράξη και δημιούργησε ένα έξυπνο προφυλακτικό. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα δαχτυλίδι που φοριέται στη βάση του προφυλακτικού και αξιοποιώντας τη νανοτεχνολογία και ειδικούς σένσορες καταγράφει την ταχύτητα των ωθήσεων τον αριθμό τους, τις διαφορετικές στάσεις στη σεξουαλική επαφή. Τα αποτελέσματα είναι μυστικά και μόνον ο άνδρας που χρησιμοποιεί κατέχει αυτά τα δεδομένα (εκτός αν ο ίδιος θέλει να τα δημοσιοποιήσει σε social media λόγου χάρη)
Αναρωτιόμαστε βέβαια προς τι όλη αυτή η καταγραφή των σεξουαλικών επιδόσεων… Εχει να κάνει με ένα είδος ερωτικής αυτοκριτικής του άνδρα ή μια ακόμα μορφή ναρκισσισμού; όπως και να έχει πάντως η επιβεβαίωση ενός άνδρα δεν μπορεί να έρθει από καμία εφαρμογή παρά μόνο από τα μάτια της γυναίκας που συνευρίσκεται με εκείνον…

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X