Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μπέρδεψε τις Ναόμι… και το ΑΠΕ
Μετά τον Αλέξη Τσίπρα που μπέρδεψε την γνωστή Καναδή συγγραφέα, Ναόμι Κλάιν με το μοντέλο Ναόμι Κάμπελ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ έκανε... το ανάποδο λάθος! Σε είδηση για την φοροδιαφυγή δύο Ιταλών σχεδιαστών το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρεται στη φίλη τους... Ναόμι Κλάιν αντί για το διάσημο μοντέλο, Ναόμι Κάμπελ. "Οι δύο σχεδιαστές ειδών μόδας στους πελάτες των οποίων συγκαταλέγονται η τραγουδίστρια της ποπ Μαντόνα, η ομότεχνός της Μπιγιονσέ και το μοντέλο Ναόμι Κλάιν, κι αντλούν έμπνευση από το στιλ της ντόλτσε βίτα και την δεκαετία του 1950 απορρίπτουν το κατηγορητήριο

Μπέρδεψε τις Ναόμι… και το ΑΠΕ

Μετά τον Αλέξη Τσίπρα που μπέρδεψε την γνωστή Καναδή συγγραφέα, Ναόμι Κλάιν με το μοντέλο Ναόμι Κάμπελ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ έκανε… το ανάποδο λάθος!

Σε είδηση για την φοροδιαφυγή δύο Ιταλών σχεδιαστών το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρεται στη φίλη τους… Ναόμι Κλάιν αντί για το διάσημο μοντέλο, Ναόμι Κάμπελ.

«Οι δύο σχεδιαστές ειδών μόδας —στους πελάτες των οποίων συγκαταλέγονται η τραγουδίστρια της ποπ Μαντόνα, η ομότεχνός της Μπιγιονσέ και το μοντέλο Ναόμι Κλάιν, κι αντλούν έμπνευση από το στιλ της ντόλτσε βίτα και την δεκαετία του 1950— απορρίπτουν το κατηγορητήριο

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X