Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προληπτικές εμφράξεις: πόσο ωφέλιμες είναι στο χαμόγελό μας;
Γράφει ο Βασίλειος Χατζηπορτοκάλης ΟδοντίατροςΟι προληπτικές εμφράξεις αποτελούν μια προστατευτική επικάλυψη που τοποθετείται στα δόντια και αφορά στην πρόληψη της τερηδόνας,έτσι αποτελούν μια πολύ πιο υγιή εναλλακτική θεραπεία σε σχέση με τη θεραπεία της τερηδόνας.Είθισται να τοποθετούνται σε οπίσθια δόντια ή γομφίους,όπου υπάρχουν βαθιές και και στενές αύλακες με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η πρόσβαση με το καθημερινό βούρτσισμα.Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

Προληπτικές εμφράξεις: πόσο ωφέλιμες είναι στο χαμόγελό μας;

Γράφει ο Βασίλειος Χατζηπορτοκάλης – Οδοντίατρος

Οι προληπτικές εμφράξεις αποτελούν μια προστατευτική επικάλυψη που τοποθετείται στα δόντια και αφορά στην πρόληψη της τερηδόνας,έτσι αποτελούν μια πολύ πιο υγιή εναλλακτική θεραπεία σε σχέση με τη θεραπεία της τερηδόνας.

Είθισται να τοποθετούνται σε οπίσθια δόντια ή γομφίους,όπου υπάρχουν βαθιές και και στενές αύλακες με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η πρόσβαση με το καθημερινό βούρτσισμα.

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X