Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προσθέστε χρώμα στα μάτια σας
Οι παστέλ αποχρώσεις δεν ταιριάζουν μόνο στα νύχια σας, είναι μία εξίσου τέλεια πρόταση και για το μακιγιάζ σας. Καλύψτε το κινητό σας βλέφαρο με μία σκιά σε ήρεμη παστέλ απόχρωση και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως καλοκαιρινό.Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε και μία απόχρωση σκιάς σε έντονο χρώμα, θα τονίσει τα μάτια σας και θα σας κάνει πιο εντυπωσιακές.Ωστόσο προτιμήστε να αφήσετε σε πιο natural look τα χείλη σας, έτσι ώστε να μην είναι υπερβολικό το μακιγιάζ σας.Άλλωστε την άνοιξη και το καλοκαίρι όλες αναζητάτε ένα φρέσκο beauty look.Πηγή:jenny.gr

Προσθέστε χρώμα στα μάτια σας

Οι παστέλ αποχρώσεις δεν ταιριάζουν μόνο στα νύχια σας, είναι μία εξίσου τέλεια πρόταση και για το μακιγιάζ σας. Καλύψτε το κινητό σας βλέφαρο με μία σκιά σε ήρεμη παστέλ απόχρωση και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως καλοκαιρινό.

Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε και μία απόχρωση σκιάς σε έντονο χρώμα, θα τονίσει τα μάτια σας και θα σας κάνει πιο εντυπωσιακές.

Ωστόσο προτιμήστε να αφήσετε σε πιο natural look τα χείλη σας, έτσι ώστε να μην είναι υπερβολικό το μακιγιάζ σας.

Άλλωστε την άνοιξη και το καλοκαίρι όλες αναζητάτε ένα φρέσκο beauty look.

Πηγή:jenny.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X