Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ξεκινά η ανάκριση για τον έναν από τους δύο δράστες
Έτοιμοι να ανακρίνουν τον Μάικλ Αντεμποβάλε, τον έναν από τους δύο υπόπτους για τη δολοφονία του 25χρονου Ντράμερ Λι Ρίγκμπι, είναι οι αστυνομικοί στη Βρετανία, μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του στρατιώτη. Ο 22χρονος είχε τραυματιστεί από τα πυρά των αστυνομικών, στο σημείο όπου συνέβη το έγκλημα και μέχρι σήμερα βρισκόταν στο νοσοκομείο. Ο δεύτερος ύποπτος, ο 28χρονος Μάικλ Αντεμπολάζο, ο οποίος επίσης χτυπήθηκε από τους αστυνομικούς, παραμένει στο νοσοκομείο υπό αστυνομική επιτήρηση. Συγγενείς του Αντεμπολάζο εξέδωσαν χθες ανακοίνωση, στην οποία εκφράζουν τα συλληπητήριά τους στην οικογένεια του 25χρονου στρατιώτη, ενώ συμπληρώνουν ότι δεν υπάρχει χώρος για βία στο όνομα της θρησκείας. Επίσης, αναφέρουν ότι περιμένουν οι δράστες της δολοφονίας του Λι Ρίγκμπι να βρεθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. "Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για να αλλάξουμε τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα

Ξεκινά η ανάκριση για τον έναν από τους δύο δράστες

Έτοιμοι να ανακρίνουν τον Μάικλ Αντεμποβάλε, τον έναν από τους δύο υπόπτους για τη δολοφονία του 25χρονου Ντράμερ Λι Ρίγκμπι, είναι οι αστυνομικοί στη Βρετανία, μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του στρατιώτη. Ο 22χρονος είχε τραυματιστεί από τα πυρά των αστυνομικών, στο σημείο όπου συνέβη το έγκλημα και μέχρι σήμερα βρισκόταν στο νοσοκομείο. Ο δεύτερος ύποπτος, ο 28χρονος Μάικλ Αντεμπολάζο, ο οποίος επίσης χτυπήθηκε από τους αστυνομικούς, παραμένει στο νοσοκομείο υπό αστυνομική επιτήρηση.

Συγγενείς του Αντεμπολάζο εξέδωσαν χθες ανακοίνωση, στην οποία εκφράζουν τα συλληπητήριά τους στην οικογένεια του 25χρονου στρατιώτη, ενώ συμπληρώνουν ότι δεν υπάρχει χώρος για βία στο όνομα της θρησκείας. Επίσης, αναφέρουν ότι περιμένουν οι δράστες της δολοφονίας του Λι Ρίγκμπι να βρεθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για να αλλάξουμε τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X