Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έρχεται η πρώτη εφαρμογή πορνό για τα Google Glasses
Γνωρίζαμε ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε και πράγματι η πρώτη εφαρμογή πορνογραφικού περιεχομένου για τα Google Glasses αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες.Πίσω από τη δημιουργία της βρίσκεται η MiKandi, γνωστή για την ανάπτυξη εφαρμογών για ενήλικες, η οποία δήλωσε εντυπωσιασμένη από την ποιότητα λήψης φωτογραφιών και video των γυαλιών.Σύμφωνα με τη συνιδρυτή της MiKandi, Jennifer McEwen:Αυτή τη στιγμή πειραματιζόμαστε με τις λειτουργίες των Google Glasses. Από την πρώτη μας επαφή με τη συσκευή, η ποιότητα είναι καλύτερη από ό,τι περιμέναμε. Είναι προφανές ότι τα γυαλιά είναι ιδανικά για την καταγραφή POV video γιαυτό και σκοπεύουμε να εστιάσουμε πρώτα εκεί. Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν πρόκειται απλά για μια hands-free camera αλλά μια συσκευή που δέχεται και αποστέλει δεδομένα και έχει πολλές ακόμα δυνατότητες.Πηγή:techgear.gr

Έρχεται η πρώτη εφαρμογή πορνό για τα Google Glasses

Γνωρίζαμε ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε και πράγματι η πρώτη εφαρμογή πορνογραφικού περιεχομένου για τα Google Glasses αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Πίσω από τη δημιουργία της βρίσκεται η MiKandi, γνωστή για την ανάπτυξη εφαρμογών για ενήλικες, η οποία δήλωσε εντυπωσιασμένη από την ποιότητα λήψης φωτογραφιών και video των γυαλιών.

Σύμφωνα με τη συνιδρυτή της MiKandi, Jennifer McEwen:

“Αυτή τη στιγμή πειραματιζόμαστε με τις λειτουργίες των Google Glasses. Από την πρώτη μας επαφή με τη συσκευή, η ποιότητα είναι καλύτερη από ό,τι περιμέναμε. Είναι προφανές ότι τα γυαλιά είναι ιδανικά για την καταγραφή POV video γι’αυτό και σκοπεύουμε να εστιάσουμε πρώτα εκεί. Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν πρόκειται απλά για μια hands-free camera αλλά μια συσκευή που δέχεται και αποστέλει δεδομένα και έχει πολλές ακόμα δυνατότητες.”

Πηγή:techgear.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X