Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Microsoft φέρνει τα Ιμαλάια στον browser μας
H Microsoft συνεργάστηκε με την εταιρεία GlacierWorks, για τη δημιουργία τής online εφαρμογής Everest: Rivers of Ice, η οποία φέρνει την ψηλότερη οροσειρά του κόσμου, τα Ιμαλάια, στον browser μας. Η web εφαρμογή που δημιουργήθηκε με αφορμή την επέτειο των 60 χρόνων από την πρώτη ανάβαση στην κορυφή του Έβερεστ, λειτουργεί σε κάθε browser, αλλά είναι βελτιστοποιημένη για το interface αφής τού Internet Explorer 10. Μέσω του συγκεκριμένου project η Microsoft επιδεικνύει και τις δυνατότητες που έχει η τεχνολογία τού interface της Rich Interactive Narratives (RIN) το οποίο δημιουργήθηκε από τη συνεργασία των ομάδων προγραμματιστών της εταιρείας στο Ρέντμοντ και την Ινδία. Μπορείτε πλέον να εξερευνήσετε τις κοιλάδες του Έβερεστ και να μάθετε για τους παγετώνες και την κλιματική αλλαγή στα Ιμαλάϊα από τον browser σας. Πηγή:e-pcmag.gr

Η Microsoft φέρνει τα Ιμαλάια στον browser μας

H Microsoft συνεργάστηκε με την εταιρεία GlacierWorks, για τη δημιουργία τής online εφαρμογής Everest: Rivers of Ice, η οποία φέρνει την ψηλότερη οροσειρά του κόσμου, τα Ιμαλάια, στον browser μας.

Η web εφαρμογή που δημιουργήθηκε με αφορμή την επέτειο των 60 χρόνων από την πρώτη ανάβαση στην κορυφή του Έβερεστ, λειτουργεί σε κάθε browser, αλλά είναι βελτιστοποιημένη για το interface αφής τού Internet Explorer 10.

Μέσω του συγκεκριμένου project η Microsoft επιδεικνύει και τις δυνατότητες που έχει η τεχνολογία τού interface της Rich Interactive Narratives (RIN) το οποίο δημιουργήθηκε από τη συνεργασία των ομάδων προγραμματιστών της εταιρείας στο Ρέντμοντ και την Ινδία.

Μπορείτε πλέον να εξερευνήσετε τις κοιλάδες του Έβερεστ και να μάθετε για τους παγετώνες και την κλιματική αλλαγή στα Ιμαλάϊα από τον browser σας.

Πηγή:e-pcmag.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X