Λημνιό καλαθάκι σαγανάκι

<p><span style="font-size: small;"><strong>Υλικά για</strong> 4 άτομα</span><br /><span style="font-size: small;"><strong>Προετοιμασία </strong>5 λεπτά</span><br /><span style="font-size: small;"><strong>Μαγείρεμα </strong>6 λεπτά</span></p>
<div class="ylika"><span style="font-size: small;"><strong>Υλικά</strong></span>
<p><span style="font-size: small;">-1 φέτα καλαθάκι Λήμνου πάχους 1-2 εκατοστών</span><br /><span style="font-size: small;">-1 αβγό</span><br /><span style="font-size: small;">-2-3 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη</span><br /><span style="font-size: small;">-λάδι για το τηγάνισμα</span><br /><span style="font-size: small;">-πιπέρι μαύρο σε κόκκους</span></p>
<p><span style="font-size: small;"><strong>Eκτέλεση</strong></span></p>
<p><span style="font-size: small;">Κόβουμε το τυρί σε φέτες. Σπάμε το αβγό σε βαθύ πιάτο και το χτυπάμε καλά. Τρίβουμε μέσα και το πιπέρι. Βουτάμε μέσα το τυρί και αμέσως το πανάρουμε προσεκτικά με την τριμμένη φρυγανιά σε πιάτο. Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε το τυρί μέχρι να ροδίσει γυρίζοντάς το και από τις δύο πλευρές. Σερβίρουμε αμέσως.</span></p>
<p><span style="font-size: small;"><strong>Tip:</strong> Αν το τυρί είναι πολύ αλμυρό, το ξαλμυρίζουμε από την προηγουμένη σε μπολ, αλλάζοντας 5-6 φορές το νερό.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.thecookbook.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα