Αρχική / Συνταγές / Ορεκτικά / Λημνιό καλαθάκι σαγανάκι
Λημνιό καλαθάκι σαγανάκι thumbnail

Λημνιό καλαθάκι σαγανάκι

Υλικά για 4 άτομα
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 6 λεπτά


Υλικά

-1 φέτα καλαθάκι Λήμνου πάχους 1-2 εκατοστών
-1 αβγό
-2-3 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
-λάδι για το τηγάνισμα
-πιπέρι μαύρο σε κόκκους


Eκτέλεση


Κόβουμε το τυρί σε φέτες. Σπάμε το αβγό σε βαθύ πιάτο και το χτυπάμε καλά. Τρίβουμε μέσα και το πιπέρι. Βουτάμε μέσα το τυρί και αμέσως το πανάρουμε προσεκτικά με την τριμμένη φρυγανιά σε πιάτο. Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε το τυρί μέχρι να ροδίσει γυρίζοντάς το και από τις δύο πλευρές. Σερβίρουμε αμέσως.


Tip: Αν το τυρί είναι πολύ αλμυρό, το ξαλμυρίζουμε από την προηγουμένη σε μπολ, αλλάζοντας 5-6 φορές το νερό.


πηγή: http://www.thecookbook.gr


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X