Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προ των πυλών η επιστροφή στη ΝΔ
Εντός των επόμενων ημερών -ίσως και σήμερα- αναμένεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δήλωση επανένταξης στη Νέα Δημοκρατία του πρώην υπουργού και νυν ανεξάρτητου βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώην υπουργός, θα αναφερθεί στους λόγους τους οποίους αποδέχεται την πρόσκληση που απηύθυνε χθες από το 9ο Συνέδριο ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, και θα ανακοινώσει ότι συστρατεύεται στην προσπάθεια σωτηρίας της χώρας. Σημειώνεται ότι, ο κ. Μαρκόπουλος μετά την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στις θέσεις της κυβέρνησης και στήριξε στη Βουλή σημαντικές επιλογές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις επανένταξης στη ΝΔ, είτε εντός της ημέρας, είτε εντός της εβδομάδος.

Προ των πυλών η επιστροφή στη ΝΔ

Εντός των επόμενων ημερών -ίσως και σήμερα- αναμένεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δήλωση επανένταξης στη Νέα Δημοκρατία του πρώην υπουργού και νυν ανεξάρτητου βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώην υπουργός, θα αναφερθεί στους λόγους τους οποίους αποδέχεται την πρόσκληση που απηύθυνε χθες από το 9ο Συνέδριο ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, και θα ανακοινώσει ότι συστρατεύεται στην προσπάθεια σωτηρίας της χώρας.

Σημειώνεται ότι, ο κ. Μαρκόπουλος μετά την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στις θέσεις της κυβέρνησης και στήριξε στη Βουλή σημαντικές επιλογές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις επανένταξης στη ΝΔ, είτε εντός της ημέρας, είτε εντός της εβδομάδος.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X