Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ισραήλ: «Αθώος» δηλώνει ο Λίμπερμαν
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Αβίγκντορ Λίμπερμαν δήλωσε ότι είναι αθώος κατά την διάρκεια της δίκης του για οικονομική απάτη και απιστία, η οποία θα καθορίσει τον πολιτικό του μέλλον.Ο Λίμπερμαν, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά να καταθέσει από την έναρξη της δίκης στις 17 Φεβρουαρίου, διέψευσε όλες τις κατηγορίες τις οποίες είχε διατυπώσει σε βάρος του ο Ντάνι Αγιαλόν, ο δεύτερος στην ιεραρχία του υπουργείου Εξωτερικών επί της υπουργίας του, όπως μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο.Σε προηγούμενη ακροαματική διαδικασία, ο Αγιαλόν, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, είχε δηλώσει ότι ο Λίμπερμαν τον είχε πιέσει να διορίσει πρεσβευτή στην Λετονία τον Ζεέβ Μπεν Άριε που ήταν πρεσβευτής στη Λευκορωσία, ο οποίος είχε νωρίτερα ενημερώσει τον Λίμπερμαν για μια έρευνα της ισραηλινής αστυνομίας σε βάρος του. Ο εισαγγελέας και η αστυνομία θεωρούν ότι ο Λίμπερμαν ήθελε με αυτό τον τρόπο να ανταμείψει τον Μπεν Άριε.Ο Λίμπερμαν επιβεβαίωσε ότι ο Μπεν Άριε του είχε παραδώσει πιστεύοντας ότι ενεργεί σωστά το εν λόγω έγγραφο. "Ωστόσο οι πληροφορίες αυτές δεν μπορούσαν να μου ήταν χρήσιμες. Έσκισα τα χαρτιά και τα πέταξα στις τουαλέτες

Ισραήλ: «Αθώος» δηλώνει ο Λίμπερμαν

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Αβίγκντορ Λίμπερμαν δήλωσε ότι είναι αθώος κατά την διάρκεια της δίκης του για οικονομική απάτη και απιστία, η οποία θα καθορίσει τον πολιτικό του μέλλον.

Ο Λίμπερμαν, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά να καταθέσει από την έναρξη της δίκης στις 17 Φεβρουαρίου, διέψευσε όλες τις κατηγορίες τις οποίες είχε διατυπώσει σε βάρος του ο Ντάνι Αγιαλόν, ο δεύτερος στην ιεραρχία του υπουργείου Εξωτερικών επί της υπουργίας του, όπως μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο.

Σε προηγούμενη ακροαματική διαδικασία, ο Αγιαλόν, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, είχε δηλώσει ότι ο Λίμπερμαν τον είχε πιέσει να διορίσει πρεσβευτή στην Λετονία τον Ζεέβ Μπεν Άριε που ήταν πρεσβευτής στη Λευκορωσία, ο οποίος είχε νωρίτερα ενημερώσει τον Λίμπερμαν για μια έρευνα της ισραηλινής αστυνομίας σε βάρος του. Ο εισαγγελέας και η αστυνομία θεωρούν ότι ο Λίμπερμαν ήθελε με αυτό τον τρόπο να ανταμείψει τον Μπεν Άριε.

Ο Λίμπερμαν επιβεβαίωσε ότι ο Μπεν Άριε του είχε παραδώσει —πιστεύοντας ότι ενεργεί σωστά — το εν λόγω έγγραφο. «Ωστόσο οι πληροφορίες αυτές δεν μπορούσαν να μου ήταν χρήσιμες. Έσκισα τα χαρτιά και τα πέταξα στις τουαλέτες

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X