Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για το «Απήλιον». Το απόγευμα οι δύο άνδρες είχαν νέα συνάντηση όπου συζήτησαν διαδικαστικά ζητήματα για τη συμφωνία και αφού εξετάστηκαν από τους νομικούς των δύο ανδρών τα συμβόλαια, προχώρησαν στην υπογραφή τους.Λογικά η ανακοίνωση θα έρθει από πλευράς Παναθηναϊκού την Πέμπτη ενώ στον προγραμματισμό της ΠΑΕ είναι να κάνει μια παρουσίαση της συμφωνίας. Κάτι τέτοιο θα γίνει είτε την Παρασκευή είτε τη Δευτέρα.

Υπέγραψαν

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για το «Απήλιον». Το απόγευμα οι δύο άνδρες είχαν νέα συνάντηση όπου συζήτησαν διαδικαστικά ζητήματα για τη συμφωνία και αφού εξετάστηκαν από τους νομικούς των δύο ανδρών τα συμβόλαια, προχώρησαν στην υπογραφή τους.

Λογικά η ανακοίνωση θα έρθει από πλευράς Παναθηναϊκού την Πέμπτη ενώ στον προγραμματισμό της ΠΑΕ είναι να κάνει μια παρουσίαση της συμφωνίας. Κάτι τέτοιο θα γίνει είτε την Παρασκευή είτε τη Δευτέρα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X