Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το ΥouΤube υποστηρίζει τη μετατροπή βίντεο σε slow motion
Η Google ανακοίνωσε πως η πλατφόρμα της υποστηρίζει πλέον βίντεο αργής κίνησης, προσφέροντας το ανάλογο εργαλείο, ώστε τα βίντεο να δείχνουν σαν να έχουν γραφτεί με κάμερα υψηλής ταχύτητας. Το σχετικό εργαλείο για τη δημιουργία slow motion βίντεο, ξεκίνησε να διατίθεται στον YouTube editor και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε βίντεο έχετε ανεβάσει στην πλατφόρμα. Το YouTube έχει αναπτύξει τη σχετική τεχνολογία για τη μετατροπή συμβατικών βίντεο σε "slomo", η οποία αναλύει τα καρέ και τα αναμειγνύει για να δημιουργήσει το τελικό αποτέλεσμα. Για τους φίλους της αργής κίνησης, στο YouTube υπάρχει το εξειδικευμένο κανάλι The Slow Mo Guys με εντυπωσιακά slow motion βίντεο, το οποίο έχει πάνω από 2 εκατομμύρια fans. Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου εργαλείου στα βίντεο επίδειξης που δημοσιεύτηκαν. ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Το ΥouΤube υποστηρίζει τη μετατροπή βίντεο σε slow motion

Η Google ανακοίνωσε πως η πλατφόρμα της υποστηρίζει πλέον βίντεο αργής κίνησης, προσφέροντας το ανάλογο εργαλείο, ώστε τα βίντεο να δείχνουν σαν να έχουν γραφτεί με κάμερα υψηλής ταχύτητας.

Το σχετικό εργαλείο για τη δημιουργία slow motion βίντεο, ξεκίνησε να διατίθεται στον YouTube editor και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε βίντεο έχετε ανεβάσει στην πλατφόρμα.

Το YouTube έχει αναπτύξει τη σχετική τεχνολογία για τη μετατροπή συμβατικών βίντεο σε «slomo», η οποία αναλύει τα καρέ και τα αναμειγνύει για να δημιουργήσει το τελικό αποτέλεσμα.

Για τους φίλους της αργής κίνησης, στο YouTube υπάρχει το εξειδικευμένο κανάλι The Slow Mo Guys με εντυπωσιακά slow motion βίντεο, το οποίο έχει πάνω από 2 εκατομμύρια fans.

Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου εργαλείου στα βίντεο επίδειξης που δημοσιεύτηκαν.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X