Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα την Δευτέρα 20 Μαρτίου, με τον Ήλιο στον Κριό.
Τα άστρα την Δευτέρα 20 Μαρτίου, με τον Ήλιο στον Κριό. thumbnail

Τα άστρα την Δευτέρα 20 Μαρτίου, με τον Ήλιο στον Κριό.

Εαρινή ισημερία σήμερα και υποδεχόμαστε επισήμως την Άνοιξη, μια και από σήμερα και για ένα μήνα ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού. Και φυσικά, η νέα θέση του Ηλίου, τον φέρνει στα καλύτερά του, μια και εδώ αναδύει έντονη διάθεση, ζωτικότητα, παρόρμηση, ενεργητικότητα, ό,τι δηλαδή χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους του ζωδίου του Κριού.


Ήλιος στον Κριό


Υπάρχει ένα γενικότερο κλίμα ανανέωσης μέσα στο οποίο θα κινηθούμε. Κι αυτό αφορά και τις συμπεριφορές, και τη διάθεση, αλλά και τα γεγονότα του επόμενου διαστήματος, που εξελίσσονται κάτω από την ένταση και τη διάθεση να πάμε μπροστά, να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες που έχουμε στο μυαλό μας, να περάσουμε στη δράση, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και κυρίως να χαρούμε μέσα από καθετί που μας κάνει να νιώθουμε δημιουργικοί.


Βεβαίως, υπάρχει μια έντονη ανυπομονησία, η οποία πολύ συχνά μπορεί να οδηγήσει και σε λάθος κινήσεις, μια και ένα χαρακτηριστικό του Κριού είναι πως όλα κινούνται κάτω από την επιθυμία και την παρόρμηση του ''Εγώ'' και βεβαίως είναι πολύ πιθανό να γίνουν τα ανάλογα λάθη, αν δεν προσέξουμε!


Όμως, είναι η κατάλληλη στιγμή της “σποράς”. Τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να ξεκινήσουμε καινούργιες δράσεις, νέα σχέδια, κάτω από το πρίσμα μιας αισιόδοξης και φωτεινής ψυχολογίας, που φέρνει σε πολλές περιπτώσεις τη δυνατότητα της επιτυχίας.


Βεβαίως, το κύριο χαρακτηριστικό του Κριού είναι η έλλειψη υπομονής και προγράμματος… Καλό είναι λοιπόν να προσέξουμε την όποια κίνηση θέλουμε να εξελίξουμε, για να μπορέσουμε να τη διαχειριστούμε και να την εξελίξουμε καλύτερα.


Εκείνο όμως που είναι πολύ σημαντικό, είναι πως το διάστημα αυτό διέπεται από φως, τόσο στις καρδιές όσο και στα γεγονότα που διαδραματίζονται, και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος εκκίνησης νέων πραγμάτων και πρωτοβουλιών!


Οι αστρολογικές όψεις του Ήλιου στον Κριό


Στις 25 Μαρτίου η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί ένα πρόσφορο έδαφος για πάσης φύσεως διορθωτικές επικοινωνίες, που θα βοηθήσουν στην εξισορρόπηση και τη βελτίωση του κλίματος σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και σε ό,τι αφορά θέματα που σχετίζονται με την ερωτική ζωή και τις εξελίξεις της.


Στις 7 Απριλίου η αντίθεση του Ήλιου με τον ανάδρομο Δία ωθεί σε πάσης φύσεως υπερβολές, φέρνει ένα πολύ καλό κλίμα στην κοινωνική ζωή και δημιουργεί την τάση και τη διάθεση να δούμε τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους.


Στις 9 Απριλίου ωστόσο, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα δημιουργεί έντονα συναισθήματα και συμπεριφορές, που μπορεί να γίνουν ακραίες και χειριστικές προκειμένου να πετύχουν το σκοπό και τις επιδιώξεις τους.


Στις 14 Απριλίου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό δημιουργεί ένα περιβάλλον ανατροπών, αποκαλύψεων και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και ρήξεων στις σχέσεις, μέσα από κάθε καταπιεσμένο συναίσθημα, που εκφράζεται συχνά με ακραίο τρόπο. Δεν αποκλείεται ωστόσο, να δώσει και δυναμικές εκκινήσεις που λειτουργούν με ιδιαίτερη δυναμική.


Ένα πολύ καλό κλίμα δημιουργεί το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις 17 Απριλίου, που μας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο ό,τι αφορά τις πρακτικές πλευρές της ζωής μας και να βάλουμε σε τάξη τα σχέδια και τις επιδιώξεις μας.


Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ήλιο στον Κριό


Από την νέα θέση του Ήλιου ευνοούνται ιδιαίτερα οι ΚριοίΛέοντες και Τοξότες, που τώρα τους δίνεται η δυνατότητα να κάνουν μια δυναμική εκκίνηση και στην προσωπική και στην επαγγελματική τους ζωή, δημιουργώντας ένα κλίμα ανανέωσης στην καθημερινότητά τους, στα σχέδιά τους, αλλά και στις σχέσεις τους.


πηγή: http://www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X