Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο εσωτερικό ενός ανεμοστρόβιλου
Ενώ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον γιγάντιο ανεμοστρόβιλο που σάρωσε την πόλη Μουρ στην Οκλαχόμα, την περασμένη εβδομάδα εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά ένας άλλος ανεμοστρόβιλος έπληξε αγροτικές περιοχές στην κομητεία Smith County, στο Κάνσας. Οι επαγγελματίες κυνηγοί ανεμοστρόβιλων Brandon Ivey και Sean Casey έζησαν με τον χειρότερο τρόπο τη μανία του ανεμοστρόβιλου, καθώς το όχημά τους παγιδεύτηκε στο εσωτερικό του, στις 20 Μαΐου. Οι άνεμοι σάρωσαν το όχημα με ταχύτητες που έφταναν τα 280χλμ την ώρα, γεγονός που κατατάσσει τον ανεμοστρόβιλο σε κατηγορία EF3 με EF4. Μια πόρτα αλλά και η οροφή του φορτηγού άνοιξαν από τη δύναμη του αέρα, ωστόσο το όχημα, βάρους έξι τόνων, κατάφερε να παραμείνει σταθερό στο έδαφος. ΠΗΓΗ: econews.gr

Στο εσωτερικό ενός ανεμοστρόβιλου

Ενώ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον γιγάντιο ανεμοστρόβιλο που σάρωσε την πόλη Μουρ στην Οκλαχόμα, την περασμένη εβδομάδα εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά ένας άλλος ανεμοστρόβιλος έπληξε αγροτικές περιοχές στην κομητεία Smith County, στο Κάνσας.

Οι επαγγελματίες κυνηγοί ανεμοστρόβιλων Brandon Ivey και Sean Casey έζησαν με τον χειρότερο τρόπο τη μανία του ανεμοστρόβιλου, καθώς το όχημά τους παγιδεύτηκε στο εσωτερικό του, στις 20 Μαΐου.

Οι άνεμοι σάρωσαν το όχημα με ταχύτητες που έφταναν τα 280χλμ την ώρα, γεγονός που κατατάσσει τον ανεμοστρόβιλο σε κατηγορία EF3 με EF4.

Μια πόρτα αλλά και η οροφή του φορτηγού άνοιξαν από τη δύναμη του αέρα, ωστόσο το όχημα, βάρους έξι τόνων, κατάφερε να παραμείνει σταθερό στο έδαφος.

ΠΗΓΗ: econews.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X