Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συνάντηση Αβραμόπουλου – Πέρεζ
Με τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρεζ συναντάται αυτή την ώρα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο κ. Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί στη συνέχεια και τα παλαιστινιακά εδάφη. Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία σύγκλησης του κοινού υπουργικού συμβουλίου Ελλάδας Ισραήλ. Ο κ. Αβραμόπουλος είχε συνάντηση στα Ιεροσόλυμα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου (ο οποίος εκτελεί και χρέη υπουργού Εξωτερικών) και το ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου. Τον Σεπτέμβριο το ανώτατο συμβούλιο με το Ισραήλ

Συνάντηση Αβραμόπουλου – Πέρεζ

Με τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρεζ συναντάται αυτή την ώρα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί στη συνέχεια και τα παλαιστινιακά εδάφη.

Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία σύγκλησης του κοινού υπουργικού συμβουλίου Ελλάδας – Ισραήλ. Ο κ. Αβραμόπουλος είχε συνάντηση στα Ιεροσόλυμα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου (ο οποίος εκτελεί και χρέη υπουργού Εξωτερικών) και το ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου.

Τον Σεπτέμβριο το ανώτατο συμβούλιο με το Ισραήλ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X