Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Απόψε το δείπνο Ν. Αναστασιάδη – Ντ. Έρογλου
Σε δείπνο "κοινωνικού χαρακτήρα", όπως έχει τονιστεί από την κυπριακή κυβέρνηση, παρακάθονται απόψε οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης και Ντερβίς Έρογλου, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Το δείπνο παραθέτει ο ειδικός σύμβουλος του γγ του ΟΗΕ Αλεξάντερ Νάουνερ, ο οποίος έχει δηλώσει ότι αυτό δεν σηματοδοτεί την επανέναρξη των συνομιλιών. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δύο ηγετών, μετά την εκλογή του κ. Αναστασιάδη ως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Παρούσα στο δείπνο, με τον σύζυγο της, θα είναι και η ειδική αντιπρόσωπος του γγ του ΟΗΕ Λίζα Μπαντεχάιμ, ενώ ο κ. Έρογλου θα έχει μαζί του έναν διερμηνέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το δείπνο ο κ. Ντάουνερ θα προβεί σε μια συμφωνημένη δήλωση για το το κλίμα της συνάντησης.

Απόψε το δείπνο Ν. Αναστασιάδη – Ντ. Έρογλου

Σε δείπνο «κοινωνικού χαρακτήρα», όπως έχει τονιστεί από την κυπριακή κυβέρνηση, παρακάθονται απόψε οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης και Ντερβίς Έρογλου, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το δείπνο παραθέτει ο ειδικός σύμβουλος του γγ του ΟΗΕ Αλεξάντερ Νάουνερ, ο οποίος έχει δηλώσει ότι αυτό δεν σηματοδοτεί την επανέναρξη των συνομιλιών. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δύο ηγετών, μετά την εκλογή του κ. Αναστασιάδη ως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Παρούσα στο δείπνο, με τον σύζυγο της, θα είναι και η ειδική αντιπρόσωπος του γγ του ΟΗΕ Λίζα Μπαντεχάιμ, ενώ ο κ. Έρογλου θα έχει μαζί του έναν διερμηνέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το δείπνο ο κ. Ντάουνερ θα προβεί σε μια συμφωνημένη δήλωση για το το κλίμα της συνάντησης.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X