Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Χτύπησαν ηλικιωμένο για να του πάρουν 20 ευρώ
Μετά βίας πέντε ευρώ στον… καθένα αντιστοιχούσαν στους τέσσερις αδίστακτους κακοποιούς που χρησιμοποίησαν κάτι σαν… πολιορκητικό κριό (!) για να σπάσουν την κεντρική είσοδο του σπιτιού ενός ηλικιωμένου στη Λάρυμνα Φθιώτιδας! Τόσο ήταν το μερίδιό τους από τη λεία των 20 ευρώ! Ο άτυχος 90χρονος κόντεψε να μείνει στον τόπο όταν οι άγνωστοι δράστες γκρέμισαν την πόρτα με βαρύ μεταλλικό αντικείμενο και όρμησαν κατά πάνω του χτυπώντας τον για να τον ακινητοποιήσουν! Και ενώ οι δυο από αυτούς τον κρατούσαν καθηλωμένο, οι άλλοι δυο έκαναν άνω- κάτω τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού ψάχνοντας για χρήματα και τιμαλφή. Μάταια ο γεροντάκος τους έλεγε πως δεν είχε κάτι αξίας… Αφού διαπίστωσαν ότι είχε μόλις 20 ευρώ, τα πήραν μαζί με το κινητό του και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και δεν εντοπίστηκαν, παρά τις έρευνες που ξεκίνησε η Αστυνομία όταν ειδοποιήθηκε. Ο 90χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του. protothema

Χτύπησαν ηλικιωμένο για να του πάρουν 20 ευρώ

Μετά βίας πέντε ευρώ στον… καθένα αντιστοιχούσαν στους τέσσερις αδίστακτους κακοποιούς που χρησιμοποίησαν κάτι σαν… πολιορκητικό κριό (!) για να σπάσουν την κεντρική είσοδο του σπιτιού ενός ηλικιωμένου στη Λάρυμνα Φθιώτιδας! Τόσο ήταν το μερίδιό τους από τη λεία των 20 ευρώ!
Ο άτυχος 90χρονος κόντεψε να μείνει στον τόπο όταν οι άγνωστοι δράστες γκρέμισαν την πόρτα με βαρύ μεταλλικό αντικείμενο και όρμησαν κατά πάνω του χτυπώντας τον για να τον ακινητοποιήσουν! Και ενώ οι δυο από αυτούς τον κρατούσαν καθηλωμένο, οι άλλοι δυο έκαναν άνω- κάτω τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού ψάχνοντας για χρήματα και τιμαλφή.
Μάταια ο γεροντάκος τους έλεγε πως δεν είχε κάτι αξίας… Αφού διαπίστωσαν ότι είχε μόλις 20 ευρώ, τα πήραν μαζί με το κινητό του και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και δεν εντοπίστηκαν, παρά τις έρευνες που ξεκίνησε η Αστυνομία όταν ειδοποιήθηκε. Ο 90χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του.

 

protothema

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X