Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συνάντηση Μέρκελ-Ολάντ για το μέλλον του ευρώ
Μέρκελ και Ολάντ αναζητούν σήμερα το απόγευμα στο Παρίσι κοινούς δρόμους για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την οικονομική ανάπτυξη στην Ευρώπη. Τα επιτελεία τους έχουν προετοιμάσει σχετικούς φακέλους, τους οποίους οι δύο ηγέτες προτίθενται σήμερα να συζητήσουν. Στην συνάντηση θα μετάσχουν επίσης δύο εκπρόσωποι του γαλλικού και του γερμανικού επιχειρηματικού κόσμου: ο επικεφαλής του γαλλικού ομίλου Saint Gobain Ζαν-Λουί Μπεφά και ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Siemens Γκέρχαρντ Κρόμε, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle.Η Γερμανίδα καγκελάριος και ο Γάλλος πρόεδρος θα αξιοποιήσουν τη συνάντησή τους προκειμένου να συντονίσουν τις θέσεις τους ενόψει της συνόδου κορυφής της ΕΕ στα τέλη Ιουνίου. Κεντρικά θέματα θα είναι η εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης, με στόχο την ανάληψη μιας κοινής πρωτοβουλίας για την προώθηση μεταρρυθμίσεων στην ΕΕ.Ο Φρανσουά Ολάντ φέρεται να επιμένει στην προώθηση της "οικονομικής διακυβέρνησης

Συνάντηση Μέρκελ-Ολάντ για το μέλλον του ευρώ

Μέρκελ και Ολάντ αναζητούν σήμερα το απόγευμα στο Παρίσι κοινούς δρόμους για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την οικονομική ανάπτυξη στην Ευρώπη. Τα επιτελεία τους έχουν προετοιμάσει σχετικούς φακέλους, τους οποίους οι δύο ηγέτες προτίθενται σήμερα να συζητήσουν. Στην συνάντηση θα μετάσχουν επίσης δύο εκπρόσωποι του γαλλικού και του γερμανικού επιχειρηματικού κόσμου: ο επικεφαλής του γαλλικού ομίλου Saint –Gobain Ζαν-Λουί Μπεφά και ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Siemens Γκέρχαρντ Κρόμε, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle.

Η Γερμανίδα καγκελάριος και ο Γάλλος πρόεδρος θα αξιοποιήσουν τη συνάντησή τους προκειμένου να συντονίσουν τις θέσεις τους ενόψει της συνόδου κορυφής της ΕΕ στα τέλη Ιουνίου. Κεντρικά θέματα θα είναι η εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης, με στόχο την ανάληψη μιας κοινής πρωτοβουλίας για την προώθηση μεταρρυθμίσεων στην ΕΕ.

Ο Φρανσουά Ολάντ φέρεται να επιμένει στην προώθηση της "οικονομικής διακυβέρνησης

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X