Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στην Καβάλα εντοπίστηκαν τα ίχνη της 13χρονης
Στην περιοχή Ελευθερές Καβάλας εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 26 Μαΐου με αποτέλεσμα να εκδοθεί και Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Καβάλας, κ. Κοσκερίδη, που μίλησε στο enet.gr, τα ίχνη της Χριστίνας εντοπίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Ελευθερές, όπου έφτασε ταξιδεύοντας μόνη της από την Αθήνα με λεωφορείο, για να συναντήσει άνδρα, αλβανικής καταγωγής, τον οποίο είχε γνωρίσει ένα χρόνο πριν, στην Αθήνα. Ο εντοπισμός έγινε μέσω ενεργοποίησης της κάρτας του κινητού της κοπέλας και ενημερώθηκε αμέσως η οικογένειά της. Μετά την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, εντοπίστηκαν τα εγκαταλειμμένα σπίτια όπου κοιμήθηκαν η Χρίστινα και ο Αλβανός, καθώς και το αγρόκτημα όπου αναζήτησαν τροφή και νερό. Η αστυνομία της Καβάλας έχει ζητήσει τη συνδρομή και ελικοπτέρου με θερμικές κάμερες. «Αν παραμένουν στην περιοχή, μέσα στο δάσος, πιστεύουμε πως θα τους βρούμε σήμερα. Εκτός αν έχουν βγει στο δημόσιο δρόμο κι έχουν φύγει γι' αλλού», εκτίμησε ο κ. Κοσκερίδης.

Στην Καβάλα εντοπίστηκαν τα ίχνη της 13χρονης

Στην περιοχή Ελευθερές Καβάλας εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 26 Μαΐου με αποτέλεσμα να εκδοθεί και Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Καβάλας, κ. Κοσκερίδη, που μίλησε στο enet.gr, τα ίχνη της Χριστίνας εντοπίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Ελευθερές, όπου έφτασε ταξιδεύοντας μόνη της από την Αθήνα με λεωφορείο, για να συναντήσει άνδρα, αλβανικής καταγωγής, τον οποίο είχε γνωρίσει ένα χρόνο πριν, στην Αθήνα. Ο εντοπισμός έγινε μέσω ενεργοποίησης της κάρτας του κινητού της κοπέλας και ενημερώθηκε αμέσως η οικογένειά της.

Μετά την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, εντοπίστηκαν τα εγκαταλειμμένα σπίτια όπου κοιμήθηκαν η Χρίστινα και ο Αλβανός, καθώς και το αγρόκτημα όπου αναζήτησαν τροφή και νερό.

Η αστυνομία της Καβάλας έχει ζητήσει τη συνδρομή και ελικοπτέρου με θερμικές κάμερες.

«Αν παραμένουν στην περιοχή, μέσα στο δάσος, πιστεύουμε πως θα τους βρούμε σήμερα. Εκτός αν έχουν βγει στο δημόσιο δρόμο κι έχουν φύγει γι’ αλλού», εκτίμησε ο κ. Κοσκερίδης.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X