Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Λιλιπούτειος διαρρήκτης χτύπησε δυο φορές
Ένα ανήλικο αγόρι μόλις 14 χρόνων ήταν μέλος της σπείρας που διέρρηξε δυο φορές μέσα σε ένα μήνα ένα σπίτι στο Φαρραί της Αχαΐας! Οι δυο άγνωστοι συνεργοί του, όμως, τον άφησαν μόνο και εξαφανίστηκαν με αποτέλεσμα ο πιτσιρίκος να πέσει στα χέρια των αστυνομικών. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Χαλανδρίτσας εντόπισαν στην περιοχή τους τον λιλιπούτειο διαρρήκτη, ο οποίος ομολόγησε ότι την περασμένη Δευτέρα είχε συμμετάσχει στη διάρρηξη του σπιτιού μιας 51χρονης γυναίκας, από το οποίο είχε κλέψει 200 ευρώ μαζί με τους συνεργούς του, την ταυτότητα των οποίων αρνήθηκε πεισματικά να αποκαλύψει! Όπως αποδείχθηκε από τα ευρήματα, οι ίδιοι δράστες και μαζί τους ο 14χρονος είχαν διαρρήξει το συγκεκριμένο σπίτι και πριν από περίπου ένα μήνα! Τότε, είχαν αρπάξει κοσμήματα και μία τηλεόραση plasma συνολικής αξίας 6.270 ευρώ! Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται. protothema/gr

Λιλιπούτειος διαρρήκτης χτύπησε δυο φορές

 

Ένα ανήλικο αγόρι μόλις 14 χρόνων ήταν μέλος της σπείρας που διέρρηξε δυο φορές μέσα σε ένα μήνα ένα σπίτι στο Φαρραί της Αχαΐας! Οι δυο άγνωστοι συνεργοί του, όμως, τον άφησαν μόνο και εξαφανίστηκαν με αποτέλεσμα ο πιτσιρίκος να πέσει στα χέρια των αστυνομικών.
Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Χαλανδρίτσας εντόπισαν στην περιοχή τους τον λιλιπούτειο διαρρήκτη, ο οποίος ομολόγησε ότι την περασμένη Δευτέρα είχε συμμετάσχει στη διάρρηξη του σπιτιού μιας 51χρονης γυναίκας, από το οποίο είχε κλέψει 200 ευρώ μαζί με τους συνεργούς του, την ταυτότητα των οποίων αρνήθηκε πεισματικά να αποκαλύψει!
Όπως αποδείχθηκε από τα ευρήματα, οι ίδιοι δράστες και μαζί τους ο 14χρονος είχαν διαρρήξει το συγκεκριμένο σπίτι και πριν από περίπου ένα μήνα! Τότε, είχαν αρπάξει κοσμήματα και μία τηλεόραση plasma συνολικής αξίας 6.270 ευρώ! Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται.

 

protothema/gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X