Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέα καθήκοντα για τον Ιωάννη Τέντε
Τη θέση του εθνικού συντονιστή των αρχών της χώρας κατά της διαφθοράς αναλαμβάνει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες.Ο κ. Τέντες αποδέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετική πρόταση από το μέγαρο Μαξίμου και αναμένεται να παραιτηθεί από τη θέση του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού, προκειμένου να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.Καθήκοντα εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μετά την παραίτηση του κ. Τέντε, θα αναλάβει προσωρινά, η αρχαιότερη στην επετηρίδα, αντιεισαγγελέας Ευτέρπη Γκουτζαμάνη.Ο κ. Ιωάννης Τέντες θα αποχωρούσε από το εισαγγελικό σώμα στις 30 Ιουνίου λόγω συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης.

Νέα καθήκοντα για τον Ιωάννη Τέντε

Τη θέση του εθνικού συντονιστή των αρχών της χώρας κατά της διαφθοράς αναλαμβάνει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες.

Ο κ. Τέντες αποδέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετική πρόταση από το μέγαρο Μαξίμου και αναμένεται να παραιτηθεί από τη θέση του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού, προκειμένου να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Καθήκοντα εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μετά την παραίτηση του κ. Τέντε, θα αναλάβει προσωρινά, η αρχαιότερη στην επετηρίδα, αντιεισαγγελέας Ευτέρπη Γκουτζαμάνη.

Ο κ. Ιωάννης Τέντες θα αποχωρούσε από το εισαγγελικό σώμα στις 30 Ιουνίου λόγω συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X