Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μήνυση του Μαρινάκη
Για συκοφαντικό σε βάρος του δημοσίευμα της SUn πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε μήνυση σε βάρος της αγγλικής εφημερίδας όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα στη Βρετανία. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ζητεί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αποζημίωση 300 χιλ. ευρώ από την εν λόγω εφημερίδα επικαλούμενος σοβαρή ζημιά στην επιχειρηματική φήμη του και επειδή η Sun δεν ζήτησε συγγνώμη παρά τις σχετικές επιστολές από την πλευρά Μαρινάκη.

Μήνυση του Μαρινάκη

Για συκοφαντικό σε βάρος του δημοσίευμα της SUn πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε μήνυση σε βάρος της αγγλικής εφημερίδας όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα στη Βρετανία.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ζητεί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αποζημίωση 300 χιλ. ευρώ από την εν λόγω εφημερίδα επικαλούμενος σοβαρή ζημιά στην επιχειρηματική φήμη του και επειδή η Sun δεν ζήτησε συγγνώμη παρά τις σχετικές επιστολές από την πλευρά Μαρινάκη.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X