Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συνάντηση με τα σωματεία των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα
Με τα σωματεία των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βουλή ο Πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος. Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον κ. Καμμένο για την καθυστέρηση δεδουλευμένων, καθώς επίσης και για την κωλυσιεργία από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών να ορίσει νέα διοίκηση στην εταιρεία. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι "η στάση του υπουργείου Οικονομικών να μην ορίζει διοίκηση ώστε να προχωρήσει η λειτουργία του εργοστασίου και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας, την ίδια στιγμή που υπάρχουν παραγγελίες αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων όπως τα βλήματα 5,56 από τις ΗΠΑ και τα βλήματα APACHI 30 χιλιοστών, προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά στα οποία πρέπει να απαντήσει τώρα η κυβέρνηση

Συνάντηση με τα σωματεία των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Με τα σωματεία των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βουλή ο Πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον κ. Καμμένο για την καθυστέρηση δεδουλευμένων, καθώς επίσης και για την κωλυσιεργία από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών να ορίσει νέα διοίκηση στην εταιρεία.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι «η στάση του υπουργείου Οικονομικών να μην ορίζει διοίκηση ώστε να προχωρήσει η λειτουργία του εργοστασίου και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας, την ίδια στιγμή που υπάρχουν παραγγελίες αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων όπως τα βλήματα 5,56 από τις ΗΠΑ και τα βλήματα APACHI 30 χιλιοστών, προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά στα οποία πρέπει να απαντήσει τώρα η κυβέρνηση

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X