Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ν.Δένδιας: Από μηδενική βάση ο έλεγχος για την οπλοφορία βουλευτών
Με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι άδειες οπλοφορίας που έχουν χορηγηθεί σε Βουλευτές θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση.Αφορμή στάθηκε και το σημερινό επεισόδιο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν βουλευτής Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής μετά τον έλεγχο πέρασε στην ειδική αίθουσα για να παραδώσει το όπλο. Για άγνωστους λόγους την στιγμή της απογέμισης, το όπλο εκπυρσοκρότησε χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος επιβιβάστηκε κανονικά στο αεροσκάφος με προορισμό την Θεσσαλονίκη.Εκπυρσοκρότησε όπλο βουλευτή της Χ.Α στο αεροδρόμιοΣΥΡΙΖΑ: Nα ελεγχθούν οι άδειες οπλοφορίας βουλευτών της Χ.ΑΔΗΜΑΡ: Να ελεγχθούν οι άδειες οπλοφορίας των βουλευτών της Χ.Α

Ν.Δένδιας: Από μηδενική βάση ο έλεγχος για την οπλοφορία βουλευτών

Με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι άδειες οπλοφορίας που έχουν χορηγηθεί σε Βουλευτές θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση.

Αφορμή στάθηκε και το σημερινό επεισόδιο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν βουλευτής Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής μετά τον έλεγχο πέρασε στην ειδική αίθουσα για να παραδώσει το όπλο. Για άγνωστους λόγους την στιγμή της απογέμισης, το όπλο εκπυρσοκρότησε χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος επιβιβάστηκε κανονικά στο αεροσκάφος με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Εκπυρσοκρότησε όπλο βουλευτή της Χ.Α στο αεροδρόμιο

ΣΥΡΙΖΑ: Nα ελεγχθούν οι άδειες οπλοφορίας βουλευτών της Χ.Α

ΔΗΜΑΡ: Να ελεγχθούν οι άδειες οπλοφορίας των βουλευτών της Χ.Α

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X