Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δείτε τον σύντροφο της τραγουδίστριας
Aχώριστοι είναι από τις αρχές Φεβρουαρίου η 26χρονη τραγουδίστρια και διαγωνιζομένη του σόου του ΑΝΤ1 "Your Face Sounds Familiar" με τον 29χρονο σκηνοθέτη.Ο ψηλός άντρας που είναι στο πλευρό της Κρυσταλλίας ονομάζεται Δημήτρης Πλατανιάς. "Για περισσότερο από ενάμιση χρόνο η Κρυσταλλία και ο Δημήτρης ήταν πολύ καλοί φίλοι, ενώ ήρθαν πιο κοντά πριν από τρεις μήνες" αποκαλύπτει πηγή στο ΟΚ! και στον Αστέρη Κασιμάτη."Είναι πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα έχουν κάνει τατουάζ στο σώμα τους ο ένας το όνομα του άλλου.

Δείτε τον σύντροφο της τραγουδίστριας

Aχώριστοι είναι από τις αρχές Φεβρουαρίου η 26χρονη τραγουδίστρια και διαγωνιζομένη του σόου του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» με τον 29χρονο σκηνοθέτη.Ο ψηλός άντρας που είναι στο πλευρό της Κρυσταλλίας ονομάζεται Δημήτρης Πλατανιάς.

«Για περισσότερο από ενάμιση χρόνο η Κρυσταλλία και ο Δημήτρης ήταν πολύ καλοί φίλοι, ενώ ήρθαν πιο κοντά πριν από τρεις μήνες» αποκαλύπτει πηγή στο ΟΚ! και στον Αστέρη Κασιμάτη.»Είναι πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα έχουν κάνει τατουάζ στο σώμα τους ο ένας το όνομα του άλλου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X