Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μιλάει για τη ζωή του με τον γιο του
Τρεις μήνες μετά τον ερχομό του γιου του στον κόσμο, ο Νίνο μίλησε στην κάμερα του Πρωινό Mou για το νέο αυτό κεφάλαιο στη ζωή του. "Δεν ειμαι χαζομπαμπάς" ξεκαθάρισε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ όταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής τον ρώτησε αν έχει μάθει να βοηθάει στις ανάγκες του μικρού, εκείνος απάντησε: "Έχω ένα πρόβλημα: Γράφω συνέχεια μουσική και στίχους. Αυτό!". Βέβαια, ο Νίνο συνέχισε λέγοντας: "Η ζωή μου είναι καταπληκτική, πολύ ωραία", ενώ για το αν είχε φανταστεί πριν λίγα χρόνια αυτές τις μεγάλες αλλαγές στην προσωπική του ζωή απάντησε: "Ό,τι φαντάζομαι, γίνεται. Οπότε προσέξτε τι φαντάζεστε". Τέλος, σχετικά με το αν ενόχλησε τις θαυμάστριές του ο γάμος του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο ερχομός του παιδιού τους, ο Νίνο εξήγησε: "Όχι καθόλου! Χωρίς ακροατές, χωρίς ανθρώπους να μας στηρίζουν, κανένας καλλιτέχνης δεν θα υπήρχε".

Μιλάει για τη ζωή του με τον γιο του

Τρεις μήνες μετά τον ερχομό του γιου του στον κόσμο, ο Νίνο μίλησε στην κάμερα του Πρωινό Mou για το νέο αυτό κεφάλαιο στη ζωή του.

«Δεν ειμαι χαζομπαμπάς» ξεκαθάρισε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ όταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής τον ρώτησε αν έχει μάθει να βοηθάει στις ανάγκες του μικρού, εκείνος απάντησε: «Έχω ένα πρόβλημα: Γράφω συνέχεια μουσική και στίχους. Αυτό!».

Βέβαια, ο Νίνο συνέχισε λέγοντας: «Η ζωή μου είναι καταπληκτική, πολύ ωραία», ενώ για το αν είχε φανταστεί πριν λίγα χρόνια αυτές τις μεγάλες αλλαγές στην προσωπική του ζωή απάντησε: «Ό,τι φαντάζομαι, γίνεται. Οπότε προσέξτε τι φαντάζεστε».

Τέλος, σχετικά με το αν ενόχλησε τις θαυμάστριές του ο γάμος του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο ερχομός του παιδιού τους, ο Νίνο εξήγησε: «Όχι καθόλου! Χωρίς ακροατές, χωρίς ανθρώπους να μας στηρίζουν, κανένας καλλιτέχνης δεν θα υπήρχε».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X