Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Διαφωνίες στην ΕΠΟ για τον ΠΑΟ
Σοβαρές διαφωνίες υπάρχουν στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για τον φάκελο του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της επιτροπής έχουν αρκετά διαφορετική προσέγγιση για τα στοιχεία του φακέλου του Τριφυλλιού. Για το λόγο αυτό υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης, η οποία πλέον είναι πιθανό να βγει μεταμεσονύχτια! Πρόθεση των μελών της επιτροπής είναι να ανακοινώσουν από κοινού την απόφασή τους για τους φακέλους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς οι υποθέσεις σχετίζονται αναφορικά με τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαφωνίες στην ΕΠΟ για τον ΠΑΟ

Σοβαρές διαφωνίες υπάρχουν στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για τον φάκελο του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της επιτροπής έχουν αρκετά διαφορετική προσέγγιση για τα στοιχεία του φακέλου του Τριφυλλιού. Για το λόγο αυτό υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης, η οποία πλέον είναι πιθανό να βγει μεταμεσονύχτια!

Πρόθεση των μελών της επιτροπής είναι να ανακοινώσουν από κοινού την απόφασή τους για τους φακέλους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς οι υποθέσεις σχετίζονται αναφορικά με τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X