Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αποκαλύπτει την πλαστική που έχει κάνει
Η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε στο "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο", την Τετάρτη, και μίλησε για την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει.Η γνωστή ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε πως έχει κάνει πλαστική στη μύτη της, της οποίας το σχήμα την προβλημάτισε από πολύ μικρή ηλικία: "Με τη μύτη μου είχα φρικάρει. Ήταν η λεγόμενη... Ρωμαϊκή μύτη, σαν του Ιουλίου Καίσαρα στον Αστερίξ και τον Οβελίξ" ανέφερε με χιούμορ και συμπλήρωσε: "Εγώ γαλλική ήθελα να την κάνω, αλλά ο γιατρός τελικά έκανε τα δικά του".Πηγή:yupiii.gr

Αποκαλύπτει την πλαστική που έχει κάνει

Η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε στο «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο», την Τετάρτη, και μίλησε για την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει.

Η γνωστή ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε πως έχει κάνει πλαστική στη μύτη της, της οποίας το σχήμα την προβλημάτισε από πολύ μικρή ηλικία: «Με τη μύτη μου είχα φρικάρει. Ήταν η λεγόμενη… Ρωμαϊκή μύτη, σαν του Ιουλίου Καίσαρα στον Αστερίξ και τον Οβελίξ» ανέφερε με χιούμορ και συμπλήρωσε: «Εγώ γαλλική ήθελα να την κάνω, αλλά ο γιατρός τελικά έκανε τα δικά του».

Πηγή:yupiii.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X