Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Opera Next: H επόμενη έκδοση του Opera
H Opera έκανε διαθέσιμη σήμερα την πρώτη έκδοση του Opera Next, του browser που βασίζεται στη μηχανή WebKit (και συγκεκριμένα στο Chromium) και όχι στην μηχανή Presto που η εταιρεία χρησιμοποιούσε εδώ και χρόνια. Ο Opera Next προσφέρει την ταχύτητα που θα περιμένατε από το WebKit μαζί με κάποια νέα χαρακτηριστικά, όπως το Discover για την παράδοση επιμελημένου περιεχομένου από ολόκληρο τον κόσμο, μοντέρνο σχεδιασμό, off-road mode για αργές συνδέσεις, speed dial για τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες κτλπ. Πηγή:macuser.gr

Opera Next: H επόμενη έκδοση του Opera

H Opera έκανε διαθέσιμη σήμερα την πρώτη έκδοση του Opera Next, του browser που βασίζεται στη μηχανή WebKit (και συγκεκριμένα στο Chromium) και όχι στην μηχανή Presto που η εταιρεία χρησιμοποιούσε εδώ και χρόνια.

Ο Opera Next προσφέρει την ταχύτητα που θα περιμένατε από το WebKit μαζί με κάποια νέα χαρακτηριστικά, όπως το Discover για την παράδοση επιμελημένου περιεχομένου από ολόκληρο τον κόσμο, μοντέρνο σχεδιασμό, off-road mode για αργές συνδέσεις, speed dial για τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες κτλπ.

Πηγή:macuser.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X