Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πέφτει η αυλαία για τις πανελλαδικές
Πέφτει η αυλαία για τις πανελλαδικές thumbnail

Πέφτει η αυλαία για τις πανελλαδικές

 

 

Στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας μάθημα επιλογής για όλες τις κατευθύνσεις διαγωνίζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ημερήσιων λυκείων. Με το μάθημα αυτό κλείνει το βασικό εξεταστικό σκέλος των φετινών πανελλήνιων εξετάσεων. Τις επόμενες ημέρες οι εξετάσεις συνεχίζονται για τους αποφοίτους και τους υποψηφίους των εσπερινών λυκείων και των ΕΠΑΛ. Στα μέσα Ιουνίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν και οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα.
Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της βαθμολόγησης των γραπτών των πανελλήνιων εξετάσεων, προκειμένου οι βαθμολογίες να αναρτηθούν στα σχολεία μέσα στον Ιούλιο και να ακολουθήσει η συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα και αφού δημοσιευθούν όλα τα προεδρικά διατάγματα για το σχέδιο «Αθηνά» που θα οριστικοποιήσουν τον αριθμό των τμημάτων πανεπιστημίων και ΤΕΙ που θα λειτουργούν μετά την αναδιάρθωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Παιδείας οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X