Αρχική / More / Δώρα / Κερδίστε ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης μαλλιών Nature Moments από τον Schwarzkopf
Κερδίστε ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης μαλλιών Nature Moments από τον Schwarzkopf thumbnail

Κερδίστε ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης μαλλιών Nature Moments από τον Schwarzkopf

Το boro.gr σε συνεργασία με τον Schwarzkopf και τα προϊόντα Nature Moments δίνουν σε 6 τυχερές την ευκαιρία να κερδίσουν από μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών. Οι 3 από τις νικήτριες την Honey Elixir & Barbary Fig Oil για λεπτά και εύθραυστα μαλλιά και οι 3 επόμενες την Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera για απείθαρχα μαλλιά με τάσεις ψαλίδας.


 Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, συμπληρώστε τη φόρμα στο παρακάτω link. Στο μήνυμά σας να αναγράφονται τα εξής στοιχεία: "Nature Moments", Ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση κατοικίας.


 


Τα μυστικά της φύσης στα μαλλιά σας


Οι νέες σειρές περιποίησης μαλλιών Nature Moments με την υπογραφή του Schwarzkopf εμπνέονται από τη φύση, τους πολύτιμους θησαυρούς και τα μυστικά της. Χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρώματα και βασισμένη σε συστατικά 100% φυσικής προέλευσης, η σειρά Nature Moments περιλαμβάνει σαμπουάν και conditioner και κυκλοφορεί σε πέντε διαφορετικές συνθέσεις για να καλύψει τις ιδαίτερες ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών. Το μέλι, το λάδι ελιάς, το έλαιο Argan, το βατόμουρο και η λεβάντα προσφέρουν τη βάση κάθε σύνθεσης της σειράς Νature Moments, χαρίζοντας στα μαλλιά σας τη φροντίδα της φύσης.


 


Honey Elixir & Barbary Fig Oil με Ελιξίριο Μελιού & Έλαιο Σύκου για λεπτά και εύθραστα μαλλιά. Ενδυναμώνει και θρέφει την τρίχα, προφυλλάσσοντάς από μελλοντικές φθορές!


 


Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera με Λάδι Ελιάς & Αλόη για απείθαρχα μαλλιά με τάση ψαλίδας. Η σύνθεσή του έχει θρεπτικές και μαλακτικές ιδιότητες, μειώνει το σπάσιμο της τρίχας και προλαμβάνει τη δημιουργία ψαλίδας.


 


Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil με Έλαια Argan & Macadamia για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Προσφέρει ενυδάτωση και προστατεύει από τη λιπαρότητα.


 


Provence Herbs & Lavender με βότανα και λεβάντα για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο. Καθαρίζει χωρίς να βαραίνει και τα μαλλιά φαίνονται πιο πυκνά και με όγκο από τις ρίζες ως τις άκρες.


 


Succulent Raspberry & Sunflower Oil με Βατόμουρο & Έλαιο Ηλιοτροπίου για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Προστατεύει το χρώμα εξασφαλλίζοντας διάρκεια και λάμψη, ενώ θρέφει την τρίχα.


 


 


Όροι συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr


1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας ιστοσελίδας www.boro.gr, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού. Oι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα δικό τους τηλέφωνο επικοινωνίας


2. Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμών: Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται από την διοργανώτρια ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την ελεύθερη κρίση της.


3. Δώρα – Έπαθλα: Το έπαθλο κάθε διαγωνισμού ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Το είδος κάθε επάθλου είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Διευκρινίζεται ότι το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.


4. Στοιχεία συμμετεχόντων – Προσωπικά δεδομένα:


4.1 Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητώνεν δέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στην ιστοσελίδα της. Για την απόδειξη της διαφάνειας των διαγωνισμών, οι νικητές οφείλουν να αποστείλουν προσωπική τους φωτογραφία στο boro.gr.


4.2. Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να λάβει περιορισμένης έκτασης συνέντευξη από τους νικητές, την οποία δικαιούται να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της.


4.3. Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.


5. Παραλαβή δώρων – επάθλων: Οι νικητές λαμβάνουν τα δώρα τους είτε με άμεση παραλαβή από τα γραφεία της διοργανώτριας είτε με αποστολή τους με courier ή ταχυδρομείου. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.


Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνείται να παραλάβει το έπαθλό του με έναν από τους ως άνω αναφερόμενους τρόπους, χάνει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου και η συμμετοχή του στο διαγωνισμό ακυρώνεται.


6. Όροι συμμετοχής:


6.1 Η συμμετοχή στον εκάστοτε διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των παρόντων όρων.


6.2 Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλει τους όρους διενέργειας τωνΔιαγωνισμών, να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειάς του εκάστοτε διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.


 


 


 


 


 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X