Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αλαλούμ με τις «κομμένες» συντάξεις του ΙΚΑ
Ατέλειωτες ουρές ταλαιπωρίας για χιλιάδες συνταξιούχους του ΙΚΑ που πήγαν χθες (30/05) να πάρουν τη σύνταξή τους και είδαν τους λογαριασμούς τους... άδειους.Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Mega, συνταξιούχοι στο ΙΚΑ Καλλιθέας βρέθηκαν στο υποκατάστημα από τις 4 το πρωί προκειμένου να πάρουν προτεραιότητα και να δηλώσουν είτε τον ΑΜΚΑ, είτε τον ΑΦΜ στοιχεία πλέον απολύτως αναγκαία για την καταβολή των συντάξεων.Η διευθύντρια του υποκαταστήματος κ. Βραχιώτου μιλώντας στην εκπομπή τόνισε ότι από τους περίπου 5.500 ασφαλισμένους στο συγκεκριμένο υποκατάστημα δεν υπέβαλαν τα συγκεκριμένα στοιχεία πάνω από τους μισούς ασφαλισμένους.SKAI-ΡΕΠΟΥΣΗ από realmedialiveΧωρίς καταχωρημένο ΑΜΚΑ και ΑΦΜ έχουν μείνει 96.333 συντάξεις, 54.193 κύριες και 42.140 επικουρικές. "Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξυπηρετεθεί καλύτερα ο κόσμος

Αλαλούμ με τις «κομμένες» συντάξεις του ΙΚΑ

Ατέλειωτες ουρές ταλαιπωρίας για χιλιάδες συνταξιούχους του ΙΚΑ που πήγαν χθες (30/05) να πάρουν τη σύνταξή τους και είδαν τους λογαριασμούς τους… άδειους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Mega, συνταξιούχοι στο ΙΚΑ Καλλιθέας βρέθηκαν στο υποκατάστημα από τις 4 το πρωί προκειμένου να πάρουν προτεραιότητα και να δηλώσουν είτε τον ΑΜΚΑ, είτε τον ΑΦΜ στοιχεία πλέον απολύτως αναγκαία για την καταβολή των συντάξεων.

Η διευθύντρια του υποκαταστήματος κ. Βραχιώτου μιλώντας στην εκπομπή τόνισε ότι από τους περίπου 5.500 ασφαλισμένους στο συγκεκριμένο υποκατάστημα δεν υπέβαλαν τα συγκεκριμένα στοιχεία πάνω από τους μισούς ασφαλισμένους.

SKAI-ΡΕΠΟΥΣΗ από realmedialive

Χωρίς καταχωρημένο ΑΜΚΑ και ΑΦΜ έχουν μείνει 96.333 συντάξεις, 54.193 κύριες και 42.140 επικουρικές. "Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξυπηρετεθεί καλύτερα ο κόσμος

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X