Αρχική / More / Celebrity news / Κώστας Χαρδαβέλλας: Το απίστευτο παρατσούκλι που έδωσε στον καρκίνο
Κώστας Χαρδαβέλλας: Το απίστευτο παρατσούκλι που έδωσε στον καρκίνο thumbnail

Κώστας Χαρδαβέλλας: Το απίστευτο παρατσούκλι που έδωσε στον καρκίνο

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας του. Ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Αντίθετα έγραψε βιβλίο για να περάσει το μήνυμα ότι στα δύσκολα δεν εγκαταλείπουμε, όπως είπε χαρακτηριστικά στο Down Town Κύπρου.

 

Πότε ξεκίνησε η περιπέτεια;

Τέλη Ιουνίου 2009. Ήταν μέρες μοναξιάς κι αγωνίας, που δεν ήξερα τι θα γίνει, αν θα τα κατάφερνα ή όχι. Και νύχτες περίεργες, που τις περνούσα στο κομπιούτερ γράφοντας σκέψεις κι ελπίδες. Έτσι ξεκίνησα το βιβλίο, που περισσότερο ήταν σημειώσεις για να τις έχει ο γιος μου, ο Κωνσταντίνος. Εκείνος θέλησε να εκδοθεί για να δώσουμε το μήνυμα ότι στα δύσκολα δεν εγκαταλείπουμε.

 

Γράφεις στον πρόλογο: «Μπήκε ξαφνικά στη ζωή μου, όπως τα μπουρίνια του φθινοπώρου. Όπως οι ανεμοστρόβιλοι της ερήμου που έρχονται απ’ το πουθενά. Και δεν μου άφησαν κανένα περιθώριο να ελπίζω σ ένα λάθος. “Έχεις επιθετικό καρκίνο με μετάσταση στους λεμφαδένες” ήταν η διάγνωση των γιατρών».

 

Επτά λέξεις. Επτά μαχαιριές. Επτά καρφιά στην καρδιά μου. Στην αρχή αρνείσαι να το πιστέψεις… Λες: «Δεν μπορεί να συμβαίνει σε μένα αυτό».

 

Μετά;

Τον έβαλα απέναντί μου και του έδωσα όνομα. Τον είπα Παλιάτσο. Ούτε θηρίο, ούτε τέρας. Και του είπα: «Παλιάτσο δεν θα μου πάρεις εσύ το κεφάλι, θα στο πάρω εγώ. Μάλιστα, ένα βράδυ, σε μια παρέα που κάποιοι έλεγαν «Ο καημένος ο Κώστας, έχει καρκίνο…», ένας καλός μου φίλος τους είπε: «Κάνετε λάθος. Ο καρκίνος έχει Χαρδαβέλλα, όχι ο Χαρδαβέλλας καρκίνο». Και είχε δίκιο.

 

(πηγή: gossiptv.gr)

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X