Αίσιο τέλος στην περιπέτεια για την 13χρονη Χριστίνα

Τέλος στην αγωνία της οικογένειας της 13χρονης Χριστίνας, αλλά και της κοινωνίας που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την εξαφάνιση του κοριτσιού έδωσε η συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών αρχών.

Μετά από εκτεταμένη έρευνα στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, οι αρχές αργά χθες το βράδυ εντόπισαν τα ίχνη του δράστη και της 13χρονης.

Ο νεαρός αλβανικής καταγωγής που είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για απαγωγή ανηλίκου και η μικρή Χριστίνα όλες αυτές τις ημέρες περιπλανιόνταν στα βουνά και τα δάση της Καβάλας. Ο 23χρονος γνώριζε καλά την περιοχή καθώς στο παρελθόν εργαζόταν σε ποιμνιοστάσιο.

Η αστυνομία αναζητώντας τα ίχνη του δράστη ζήτησε τη συνδρομή του πρώην εργοδότη του νεαρού απαγωγέα, επιστρατεύοντάς τον για να πείσει τον νεαρό να απελευθερώσει το 13χρονο κορίτσι. Πράγματι, ο 23χρονος επισκέφθηκε τον πρώην εργοδότη του για να ζητήσει φαγητό για αυτόν και τη Χριστίνα Κρασσά. Ο πρώην εργοδότης και ο γιος του έπεισαν τον νεαρό να υποδείξει το σημείο που βρισκόταν το κορίτσι.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής οι διωκτικές αρχές μετά από επισταμμένη έρευνα εντόπισαν τη Χριστίνα Κρασσά να κρύβεται μέσα στα δέντρα στο σημείο που τους υπέδειξε ο δράστης, ενώ ο νεαρός διέφυγε τη σύλληψη καταφεύγοντας στο δάσος. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στη δασική περιοχή όπου κρύβεται ο δράστης προκειμένου να συλληφθεί.

Η Χριστίνα Κρασσά έχει μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Καβάλας, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τους γιατρούς είναι καλά στην υγεία της, ενώ η ίδια ζήτησε από την Αστυνομία να μην διωχθεί ο 23χρονος καθώς η ίδια τον ακολούθησε με τη θέλησή της, όπως είπε στους γιατρούς και τους αστυνομικούς.

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 23χρονου

Σύμφωνα με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που έχει σχηματιστεί εις βάρος του Ajazi Marion, κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης 13χρονης, Χριστίνα Κρασσά. Σε αναρτήσεις του ίδιου στο facebook, ο νεαρός φέρεται να εργάζεται ως DJ σε διάφορα μπαρ της περιοχής των Λουτρών Ελευθερούπολης και έμενε στο Παλαιό Τσιφλίκι στην Καβάλα.

Ο 23χρονος φέρεται να είχε σχέση με τη μικρή κοπέλα. Ενώ, μέσα από τους διαλόγους που είχε με την αδερφή της 13χρονης στο facebook, είχε δείξει από τις αρχές Μαΐου το τι επρόκειτο να πράξει.

“Δεν θα την πάω και στην Κίνα

Σχετικά άρθρα