Δύο νέα iPhones θα κυκλοφορήσει η Apple μέσα στο 2013;

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει να λανσάρει δύο καινούρια iPhones μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2013 κι έχει ζητήσει από όσους εμπλέκονται στην αλυσίδα εφοδιασμού να προετοιμάζονται για παραγωγή περίπου 20 εκατομμύρια συσκευών το μήνα.

Άτομα από τον κλάδο στην Ταϊβάν αποτελούν την πηγή για τις παραπάνω πληροφορίες κι αναφέρουν ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει τις δύο συσκευές το νωρίτερο τον Ιούνιο.

Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του iPhone 5, καθώς επίσης, το -εδώ και καιρό φημολογούμενο- πιο οικονομικό iPhone, το οποίο ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα θυμίζει πολύ iPhone 4S αν και με πιο χαμηλής ανάλυσης οθόνη και όχι εξίσου ισχυρό επεξεργαστή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αποστολές των νέων iPhones αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος του Ιουνίου και να κορυφωθούν τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, με αυτές να μην αποκλείεται να φθάσουν τις 100-120 εκατομμύρια συσκευές κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2013.

Να σημειώσουμε ότι κατά πολλούς, στην πρόσφατη συνέντευξή του στο ετήσιο συνέδριο D11, ο Τιμ Κουκ άφησε ανοικτό το παράθυρο για την κυκλοφορία ενός πιο οικονομικού iPhone, αφού σε ερώτηση γιατί η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει ταυτόχρονα περισσότερα από ένα μοντέλα iPhone, έδωσε την ακόλουθη απάντηση.

“Δεν έχουμε κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Χρειάζεται πολλή δουλειά, πραγματικά πολύ λεπτομερής εργασία για να κάνεις σωστά ένα τηλέφωνο όταν αποφασίζεις για το hardware, το λογισμικό και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει

Σχετικά άρθρα