Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Παπανδρέου-Κρούγκμαν σάρωσαν στο debate
O Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τον νομπελίστα Paul Krugman επικράτησαν με μεγάλη διαφορά στο debate που πραγματοποιήθηκε χθες στο Τορόντο του Καναδά, με θέμα την φορολογία των πλουσίων.Απέναντι από τους Παπανδρέου - Krugman και τη θέση τους για αύξηση της φορολογίας των πλουσίων, ήταν ο πρώην υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Newt Gingrich και ο Arthur B. Lafter, σύμβουλος οικονομικών του Προέδρου Ronald Reagan.Η συζήτηση οργανώθηκε στο πλαίσιο του καθιερωμένου εδώ και χρόνια θεσμού Μunk debate και μεταδόθηκε τηλεοπτικά από εθνικό δίκτυο του Καναδά.Οι δύο πλευρές παρουσίασαν τις θέσεις τους και οι περίπου 3000 καλεσμένοι κλήθηκαν να ψηφίσουν.Απο την σχετική ψηφοφορία νικητές αναδείχθηκαν οι Παπανδρέου - Krugman.Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις πληροφορίες για τα αποτελέσματα της σχετικής ψηφοφορίας.Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τη συζήτηση στο σύνολό της.

Παπανδρέου-Κρούγκμαν σάρωσαν στο debate

O Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τον νομπελίστα Paul Krugman επικράτησαν με μεγάλη διαφορά στο debate που πραγματοποιήθηκε χθες στο Τορόντο του Καναδά, με θέμα την φορολογία των πλουσίων.

Απέναντι από τους Παπανδρέου – Krugman και τη θέση τους για αύξηση της φορολογίας των πλουσίων, ήταν ο πρώην υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Newt Gingrich και ο Arthur B. Lafter, σύμβουλος οικονομικών του Προέδρου Ronald Reagan.

Η συζήτηση οργανώθηκε στο πλαίσιο του καθιερωμένου εδώ και χρόνια θεσμού Μunk debate και μεταδόθηκε τηλεοπτικά από εθνικό δίκτυο του Καναδά.

Οι δύο πλευρές παρουσίασαν τις θέσεις τους και οι περίπου 3000 καλεσμένοι κλήθηκαν να ψηφίσουν.

Απο την σχετική ψηφοφορία νικητές αναδείχθηκαν οι Παπανδρέου – Krugman.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις πληροφορίες για τα αποτελέσματα της σχετικής ψηφοφορίας.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τη συζήτηση στο σύνολό της.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X