Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Η Ελλάδα ξαναβρίσκει την θέση της στο γεωπολιτικό περιβάλλον»
Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έγινε το μεσημέρι ο Υπουργός Εξωτερικών. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ενημέρωσε τον Κάρολο Παπούλια για τις επαφές που είχε στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη.Αναλυτικά ο διάλογος των δύο αντρώνΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλωσορίσατε, κύριε Υπουργέ. Πώς είστε;Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Ταξιδεύουμε συνεχώς, κύριε Πρόεδρε.ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Το βλέπω. Η μοίρα των Υπουργών Εξωτερικών...Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς. Eξάλλου, εσείς έχετε περάσει αρκετά χρόνια στο Υπουργείο Εξωτερικών και γνωρίζετε ότι αυτή η κινητικότητα έχει πάντα συγκεκριμένο σκοπό.Και πρέπει να σας πω επίσης, ότι μιας και συμπληρώνεται σε λίγες μέρες ένας χρόνος, αφότου είχαμε κάνει την πρώτη μας συνάντηση με τη σημερινή μου ιδιότητα και σας είχα πει τότε ότι: "Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη διεθνή εικόνα της χώρας μας

«Η Ελλάδα ξαναβρίσκει την θέση της στο γεωπολιτικό περιβάλλον»

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έγινε το μεσημέρι ο Υπουργός Εξωτερικών. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ενημέρωσε τον Κάρολο Παπούλια για τις επαφές που είχε στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη.

Αναλυτικά ο διάλογος των δύο αντρών

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλωσορίσατε, κύριε Υπουργέ. Πώς είστε;

Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Ταξιδεύουμε συνεχώς, κύριε Πρόεδρε.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Το βλέπω. Η μοίρα των Υπουργών Εξωτερικών…

Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς. Eξάλλου, εσείς έχετε περάσει αρκετά χρόνια στο Υπουργείο Εξωτερικών και γνωρίζετε ότι αυτή η κινητικότητα έχει πάντα συγκεκριμένο σκοπό.

Και πρέπει να σας πω επίσης, ότι μιας και συμπληρώνεται σε λίγες μέρες ένας χρόνος, αφότου είχαμε κάνει την πρώτη μας συνάντηση με τη σημερινή μου ιδιότητα και σας είχα πει τότε ότι: «Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη διεθνή εικόνα της χώρας μας

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X